SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic
Unele femei nu țin cont de sentimentele sau de trăirile apropiaților, fie că este vorba despre familie, prieteni sau doar cunoștințe. Acestea își urmăresc temeinic scopul, fără a le păsa de cei din jur, sau sunt pur și simplu neglijente și indiferente.

În ciuda tuturor calităților de care dispun, cunoscuții le caracterizează drept ignorante și false, deoarece niciodată nu arată empatie și sensibilitate la grijile și problemele celor dragi. Se pare că acestor native le pasă doar de propria persoană, luptă pentru a le fi lor bine, fără a mai conta cum se simt ceilalți din jur, scrie divahair.ro.

Iată care sunt cele 6 native ignorante ale zodiacului:

Berbec

Femeile Berbec își urmăresc scopul, indiferent câte inimi trebuie să frângă până la atingerea succesului mult dorit. Nu țin cont de sentimentele și de relațiile cu cei din jur, ci pur și simplu se folosesc de oameni pentru a ajunge acolo unde visează. Nu se implică emoțional în niciun parteneriat, fie că este vorba despre dragoste sau afaceri, și se pun întotdeauna pe ele pe primul plan.

Taur

Nativele Taur sunt neglijente și nepăsătoare în majoritatea timpului, fiind indiferente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ele consideră că cel mai important în viață este să fii fericit și să nu te lași afectat de grijile și problemele celor apropiați. Astfel, femeia Taur este supericială în momentul în care acordă sfaturi și manipulează fiecare eveniment sau lucru în favoarea ei.

Leu

Narcisistele zodiacului iubesc lumina reflectoarelor, luptându-se de fiecare dată să fie în centrul atenției. În ciuda faptului că-și iubesc atât de mult corpul și pun foarte mare preț pe aspectul fizic, acestea sunt neglijente când vine vorba despre sănătate. Merg la sală, trag de fiare și mănâncă numai salate, dar nu se prezintă la medic atunci când durerile nu le mai dau pace.

Scorpion

Femeile Scorpion nu țin cont de părerea celor din jur sau de starea lor de spirit. În plus, de fiecare dată când se simt deranjate de un anumit lucru, jignesc și folosesc cuvinte murdare, fără rușine sau urmă de regret. Aceste native sunt foarte nepăsătoare și rănesc oamenii cu zâmbetul pe buze și cu mult sarcasm.

Săgetător

De fiecare dată când simt nevoia să atragă atenția asupra unui lucru, femeile Săgetător nu țin cont de oamenii din jur sau de sentimentele celui vinovat și încep să reproșeze și să critice în fața tuturor. Nimeni nu poate face oamenii să se simtă mai stânjeniți decât nativele Săgetător, care nu țin cont de aspectele esențiale ale unei relații.

Pești

Nativele Pești sunt femei foarte sensibile și emotive, dar extrem de manipulatoare și viclene. Știu cum să se folosească de sensibilitatea lor exagerată pentru a obține ceea ce-și doresc de la apropiați. Nu le este greu să verse o lacrimă și să joace rolul victimei, pentru că sunt de părere că scopul scuză mijloacele.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO 2141După ce sotia sa a trecut in nefiinta, tatăl îşi creşte singur cei 7 copii. Lacrimile curg atunci când descoperă că anul acesta Crăciunul a sosit mai devreme 7274

Uite ce face Cea mai Puternica Femeie din lume...VIDEO 131220 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc 160119 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nou 1133Aceasta fata a intrebat mai multi barbati daca vor SA‚ FACA‚ DRAGOSTE cu ea. Priveste ce a urmat! 32463Dan Bălan a lansat „Numa numa 2“, continuarea celebrei „Dragostea din tei“ 216Papa Francisc: Bisericile care nu ajuta nevoiasii, sa plateasca taxe si impozite la fel ca o afacere 1028732 de imagini care ne demonstreaza ca Japonia este cu mult in fata altor tari 343Un preot a inceput sa planga.. el povesteste despre mafia din biserica.. trebuie sa il asculti - VIDEO 29576
SuperClipuri.com 2021