SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

”Banii câștigați prin minciuni, nedreptăți și vicleșug atrag blestemul dumnezeiesc...”
Ce spun sfinții părinți despre acest aspect…

”Banii castigati prin minciuni, nedreptati si viclesug atrag blestemul dumnezeiesc asupra celor ce se fac partasi de ei. Avocatii si judecatorii care sunt partinitori si mint, cu scopul de a castiga procese pe nedrept, mananca o paine murdara.

Patronii care nu-si platesc angajatii, sau nu le acorda drepturile ce li se cuvin, oprind banii pentru ei – mananca o paine murdara.

Aceia care au fost ajutati in vreun fel si li s-au prestat servicii dar fara sa-si plateasca muncitorii – mananca o paine murdara. Cei care fac bani din afaceri necurate, vanzand la un pret dublu, castigand bani din camata – mananca o paine murdara.

Cei care imprumuta si iau cu dobanda – mananca o paine murdara. Cei care vand lucruri, haine sau mancare stricata la pret de marfa buna, punand apa in lapte, amestecand mere mici printre mere mari si luand acelasi pret – mananca o paine murdara.

Banii castigati din duminici si sarbatori, nu sunt buni, sunt bani blestemati, Dumnezeu ingaduie sa-i pierzi sau sa ti se fure, pentru ca intai tu ai furat Ziua Lui – Sfanta Duminica. Sau ii pierzi pe la doctori si pe medicamente, scrie bzi.ro.

Si toti cei care castiga bani de pe urma nedreptatilor, mintind si inseland, asuprind si calomniind saraci, orfani, vaduve, lipsiti, nevoiasi, bolnavi – mananca o paine murdara. Acesti nedreptatiti striga razbunare, fiindca li s-a furat dreptul lor castigat prin munca cinstita, cu sudoare, de banii lor folosindu-se tot bogatii, asupritorii, ei cumparandu-si a doua vila, a treia masina, lipsind pe sarac de painea de pe masa.

Cate lacrimi am strange, daca am stoarce toate casele si masinile de lux ale bagatilor? Si chiar de nu-i blesteama nimeni pe acesti asupritori, blestemul dumnezeiesc tot ii ajunge, caci se imbolnavesc ei sau copiii lor, pierzand acesti bani indoit pe la doctori, sau pierd vitele, sau pamantul nu-si mai da rodul ca alta data… Caci nedreptatea este pacat strigator la cer!!! Daca dintr-un lucru rau primesti un castig, socoteste ca acest beneficiu este un zalog al nenorocirii.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Daca oamenii ar sti ce efect tamaduitor are URZICA, n-ar mai cultiva decat urzici!” Maria Treben 3103Cine este, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Cum arăta prima dată când a apărut la Antena 1 42

Uite cum funcționează patul de sobă, metoda folosită de țărani acum un secol pentru a face față gerului! Ți-ar plăcea? 546Is the keto diet everything it's cracked up to be? 55 baraje din Romania pe care toti strainii vin sa le vada!! Peisajele sunt execptionale!!! 31821 de momente unice pe care doar iarna avem ocazia sa le vedem 42Ce se intampla cu corpul tau daca practici postul 208Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății 2219 cascadori care sunt 100% copii ale actorilor celebri 596Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț 12060
SuperClipuri.com 2021