SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații cu chelie sunt mai inteligenți, mai de succes și mai masculini, spune un studiu
Indiferent cât de mult vrei tu, și încearcă să te lupți cu asta, cu toții îmbătrânim, inclusiv tu.

Pentru barbati, imbatranirea înseamnă adesea că, chiar și coafura lor iubită, nu va mai fi niciodată aceeași…

Dacă îți pasă prea tare de coafura ta, poate fi o lovitură sub centură să chelești. Poate fi o lovitură uriașă pentru încrederea în sine…

Dar, un nou studiu, arată că nu e chiar atât de rău să fii chel.

Pierderea părului poate fi un adevărat secător de dispoziție, deoarece adesea asociezi părul cu aspectul.

A fi forțată la o schimbare involuntară de look, poate oferi un sentiment cu adevărat deprimant.

Cu toate acestea, potrivit cercetătorilor, a fi chel nu înseamnă automat nimic negativ, în ceea ce privește aspectul tău.

Albert E. Mannes, de la Universitatea din Pennsylvania, a efectuat un studiu asupra modului în care bărbații cheli sunt percepuți de ceilalți.

Studiul a inclus 59 de persoane, care au privit imagini diferite ale bărbaților, cu și fără păr.

Majoritatea participanților au crezut că fotografiile, în care bărbații nu aveau păr erau mai atrăgătoare. De asemenea, le-au perceput ca fiind mai de succes.

Potrivit studiului, participanții au descoperit că bărbații fără păr radiază înțelepciunea, poate pentru că bărbații cheli sunt adesea mai în vârstă și au mai multă experiență de viață, ceea ce îi face mai atractivi.

S-a considerat, de asemenea, că bărbații fără păr sunt mai dominanți și mai puternici, decât cei cu o podoabă capilară.

Cercetătorii au atribuit acest detaliu biologiei, deoarece bărbații cheli au niveluri mai ridicate de testosteron în organism.

Cu toate acestea, există un DETALIU care trebuie luat în considerare.

Potrivit studiului, bărbații ar trebui sa fie complet cheli, pentru ca aceste perceptii sa se aplice, deoarece studiul a constatat, de asemenea, ca cei care au avut doar jumatati de chelie, au fost, de fapt, perceputi ca fiind mai slabi si mai putin atragatori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum un bărbat care are 50 de ani arata ca la 20 - priviti care este dieta lui 1082KIKI challenge facut de pilotul unui avion!!! La asa ceva nu te-ai fi asteptat!! 173

O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 78Era atat de sarac incat a mancat toata copilaria resturile lasate prin farfurii de colegii sai. Insa, cu ambitie si perseverenta, a ajuns cel mai bun magistrat din Romania! 5636Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor! 1606413 situații extrem de amuzante pe care doar fetele mici de inaltime le vor intelege 505Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 326225 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic. Prietenii te vor invidia! 405Măştile din hârtie au ajuns la un preţ de 70 de euro în Milano. Procurorii au declanşat o anchetă de proporţii 415Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 6162
SuperClipuri.com 2021