SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla
Luați aminte cuvintele părintelui Arsenie Boca: „Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot.” Și asta pentru că o rugăciune și semnul crucii făcute înaint de masa, spun oamenii de știință că purifică apa și mâncarea.

Rugăciunea și semnul crucii alungă bacteriile din apă

Timp de 10 ani, marea cercetătoarea din Rusia fizicianul Angelina Malakhovskaya a cercetat extraordinarul impact al rugăciunii Tatăl nostru dar și ce rol are semnul crucii asupra mâncării și băuturii. În acest context, omul de știință, alături de colegii săi au luat mostre atât din fântâni, cât și din lacuri și râuri, care conțineau anumite bacterii.

După ce a fost spusă rugăciunea atât de credincioși cât și de necredincioși, s-a observat că numărul de bacterii dăunătoare a scăzut de șapte, zece, sute chiar mii de ori. Ce înseamnă asta? Oamenii de știință au spus la unison că rugăciunea și semnul crucii purifică mâncarea și apa.

Dar nu numai atât, pentru că efectele benefice nu se manifestă doar asupra apei, ci și a oamenilor, stabilindu-se că presiunea sângelui tuturor celor supuși la teste s-a îmbunătățit.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 celebrități care au rude celebre neașteptate 93016 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca 762

Top 20 cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au cumparat 61Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 91618 persoane care și-au inventat propriile stiluri de cumpărături 93Românul ales de Elon Musk să construiască trenul viitorului. Pe el ar putea fi steagul României 260Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 65210 lucruri mai puțin știute despre fluviul Dunărea. Nostradamus, în urmă cu 500 de ani amintea despre acesta apă curgătoare în catrenele sale 80813 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 945TRATAMENT NATURISTE: Infecțiile tractului urinar 73
SuperClipuri.com 2022