SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla
Luați aminte cuvintele părintelui Arsenie Boca: „Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot.” Și asta pentru că o rugăciune și semnul crucii făcute înaint de masa, spun oamenii de știință că purifică apa și mâncarea.

Rugăciunea și semnul crucii alungă bacteriile din apă

Timp de 10 ani, marea cercetătoarea din Rusia fizicianul Angelina Malakhovskaya a cercetat extraordinarul impact al rugăciunii Tatăl nostru dar și ce rol are semnul crucii asupra mâncării și băuturii. În acest context, omul de știință, alături de colegii săi au luat mostre atât din fântâni, cât și din lacuri și râuri, care conțineau anumite bacterii.

După ce a fost spusă rugăciunea atât de credincioși cât și de necredincioși, s-a observat că numărul de bacterii dăunătoare a scăzut de șapte, zece, sute chiar mii de ori. Ce înseamnă asta? Oamenii de știință au spus la unison că rugăciunea și semnul crucii purifică mâncarea și apa.

Dar nu numai atât, pentru că efectele benefice nu se manifestă doar asupra apei, ci și a oamenilor, stabilindu-se că presiunea sângelui tuturor celor supuși la teste s-a îmbunătățit.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 10675Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată. Renunță a mai fi în preajma lor 2007

REVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale! 85Ce parere aveti? Noul STATUT al ELEVULUI: Cu uniformă și fără telefon mobil la școală. Vezi alte noutăți 15025ÎNTREBĂRI SIMPLE, RĂSPUNSURI COMPLICATE 8424 lucruri care ar trebui utilizate în întreaga lume pentru a ne face viața mai ușoară 55725 de fotografii care au fost surprinse fix in momentul potrivit 3814Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 9696Toti au crezut ca FEMEIA danseaza fara nici o haina.. Vezi cum se misca SENZUAL si in ce costum e imbracata - VIDEO 34588“Dacă mersul mult pe jos ar fi atât de util, poştaşii ar fi nemuritori…” Sfaturile unui doctor au stârnit controverse în toată lumea 1788
SuperClipuri.com 2022