SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum arată fiica Irinei Loghin! A moștenit frumusețea și talentul mamei sale
Pe Irina Loghin o cunoastem cu totii, de la televizor. Canta mai ceva ca o privighetoare si intotdeauna a aratat foarte bine. Multi nu stiu, insa artista are si o fata la fel de frumoasa si de talentata.

Cum arata fiica Irinei Loghin! A moștenit frumusețea și talentul mamei sale!

Irinuca are 40 de ani si s-a casatorit! Alesul inimii sale este un tanar originar din Targu Jiu. Au avut o nunta superba, scrie fabricatinromania.info.

 

 

 

 

Fiica Irinel Loghin, pasionata de folclor si…telefonie mobila

Irinuca canta de mica si nu sunt putine momentele muzicale cand a aparut alaturi de mama sa, cu care a inregistrat multe melodii, inca din adolescenta. Desi este pasionata de muzica, aceasta lucreaza la o companie mobila din capitala alaturi de sot.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 2272Cura cu sfeclă rosie + morcov – o combinaţie câştigătoare în tratarea acestor boli grave 3567

20 de fotografii istorice care ne dovedesc ca desi timpul trece dragostea rămâne aceeași 7599 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 141510 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 51719 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 39Nu mai faceți asta! 7 greșeli pe care le faceti înainte de somn, din cauza cărora vă îngrășați 242510 minciuni pe care multi oameni inca le cred! 921Aceste fotografii au fost facute cu cateva minute inainte de dezastru! 445„Mongolii, ungurii, turcii, nemții, rusii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștri în două decenii”- un adevăr dureros rostit de un academician român 36206
SuperClipuri.com 2021