SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

"Te voi iubi liniștit, dintr-un loc în care cuvintele nu sunt necesare"
Cu ajutorul privirii noastre, suntem capabili să fermecăm sau să păcătuim, să facem o persoană să se simtă specială sau să-i provocăm cel mai mare rău…

Foarte adesea, nu sunt necesare cuvinte pentru a exprima sentimente și afecțiuni.

De multe ori, avem nevoie de puterea comunicării non-verbale – o modalitate de a comunica, în care nu sunt necesare cuvinte, pentru a atinge sufletul viu al celeilalte persoane.

Comunicarea nonverbală este mai puțin controlată și, prin urmare, mai fiabilă și mai puțin supusă manipulării.

Mai mult decât atât, trebuie amintit faptul că acele cuvinte, pe care le exprimăm, nu conțin mai mult de 10% din informațiile pe care am vrea să le transmitem interlocutorului.

Ceva mai important decât cuvintele: puterea comunicării non-verbale

Să ne întoarcem la o scenă imaginară: în ea, nu auzim niciun cuvânt, dar suntem martorii unei conversații pasionale, în care el folosește expresii faciale pentru a adresa o întrebare, iar ea îi răspunde cu gesturi afectuoase.

Și vedem că nu există nicio îndoială și neînțelegere, deoarece sentimentele lor sunt cu adevărat reale.

Sistemul vizual uman este cel mai asociat cu emoțiile sale.

Dacă vrem să ascundem adevărata stare de spirit sau nu dorim ca cineva să ne întrerupă discursul, pur și simplu ne întoarcem privirea către altceva.

Privirea noastră ne trădează, neavând o singură șansă de a ascunde ceva, când o altă persoană ne privește.

Ne conduce într-o capcană, făcând-o fără cuvinte!

Cu ajutorul unei singure priviri, oamenii sunt capabili să-l înfrunte sau să-l păcălească pe interlocutor, să-l facă să se simtă special sau să-i răpească inima, pentru totdeauna.

Dacă cineva te iubește și îl iubești, atunci privirea partenerului poate provoca un sentiment de „fluturi în stomac”, lucru greu de realizat în alte circumstanțe.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să acorzi mai multă atenție celor dragi, pentru că în acest caz, îi vei înțelege sau îi vei recunoaște, într-o lumea lipsită de ospitalitate.

Într-un fel sau altul, puterea de opiniei vizuale este pur și simplu colosală.

Privind pe cineva, la momentul potrivit, asociat cu un gest delicat, poți pătrunde în sufletul său, ceea ce nu poate fi făcut nici prin cele mai frumoase cuvinte din lume.

Doar privirea corectă ajută la depășirea oricărei barieră sau limite, pentru că, prin ea putem să deschidem adevăratul nostru „eu”.

Să revenim la scena noastră: deși ea nu poate spune „Te iubesc” cu voce tare, el nu pare să aibă nevoie de asta.

El știe asta, pentru că gesturile, expresia feței și modul în care ea îl privește, nu lasă nicio îndoială.

Aici este puterea mesajului – deschis, clar și sincer, acela că doi oameni pot să nu volosească altceva decât limbajul corpului.

Acest lucru ne învață cât de natural ne putem arăta sentimentele, fără cuvinte și complimente.

Ne învață adevărul, iar acela este că adevărata atracție este permanentă, dacă este plină de pasiune, sinceritate și veridicitate.

Ne învață marea dorință a comunicării tăcute, dar atrăgătoare.

Exprimă-te cu o privire, folosește-ți mâinile și ține strâns persoana care înseamnă atât de mult pentru tine.

Nu țineți niciodată privirea în lateral, nu îți ascunde mâinile și renunță la tensiune.

Iubește în tăcere și, astfel, nu trebuie să vorbești în mod constant despre iubire, pentru că ai arătat ceva mai important, decât un simplu cuvânt.

Alexandra Pîrvan

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 326317 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă 1270

20 de trucuri psihologice care vă pot ajuta să citiți oameni asa cum doriti 3145Trenul inventat de Henri Coandă care putea circula cu 500 km/h este un experiment SECRET care a avut loc in Romania. 1035Noul val de investiții rusești în România 1309 sfaturi de la agenții secreți pentru a vă ajuta să vedeți drept prin oameni 2111Tare de tot ! Soacra mica canta un Cantec Cadou SPECIAL pentru MIRI -VIDEO 108281Medicul Ştefan Florian din Cluj a devenit unul din cei mai buni neurochirurgi ai lumii! 124125 de fotografii care dovedesc că pisicile sunt creaturi hilare 21013 Cele mai frumoase citate ale lui LIAM NEESON 105
SuperClipuri.com 2022