SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mesajul Ioanei Ginghină pentru Alexandru Papadopol: „Sper să citească și el”
De cand s-a aflat ca s-a despartit de sotul ei, Ioana Ginghina a primit sute de mesaje din partea fanilor. Ba mai mult, la unele dintre ele, vedeta nu a avut nicio problema in a le raspunde acestora.

Fanii de pe Instagram incearca sa ii impace pe cei doi, iar vedeta le-a oferit un raspuns care lasa loc de interpretari: „Nu sunt singura in relatie, din pacate suntem doi si cand unul nu mai vrea ceva, celalalt nu mai are ce face decat sa ii dea drumul”.

„Imi pare rau ca divortati, dar ceva mai bun nu gasiti, iar copilul va fi afectat, scrie libertatea.

Bagati-va mintile in cap amandoi!”, a scris el pe profilul Ioanei. Vedeta a apreciat comentariul si a dat un raspuns imediat. „Bine zis, sper sa citeasca si el”.

Actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit. Cuplul s-a separat dupa 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetita pe nume Ruxi, nu mai locuiesc impreuna de patru luni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii la care trebuie să te uiți de două ori pentru a le intelege 387015 FOTOGRAFII care ilustrează perfect specificul lumii în care trăim, subliniind cât de mult ne-am schimbat 1243

Fenomen meteo ciudat într-o localitate buzoiană. A nins cu tunete și fulgere în mijlocul nopții 568Ei sunt oamenii cu SUPERPUTERI surprinsi de camere. Ai zice ca glumim, dar numai priveste! 6396712 Lucruri moderne care au existat cu mult timp înaintea noastră 218917 Părinții care au un simț al umorului extrem de dezvoltat 248015 fotografii care arată ce se întâmplă cu lucrurile dacă aveți grijă de ele 3421 de oameni care au decis să trăiască după propriile lor reguli 59410 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 11546 exerciții care pot face ficatul să funcționeze la maximum 349
SuperClipuri.com 2021