SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare
Cu totii am observat ca la premiilor Oscar si la multe alte evenimente care au loc la Hollywood vedetele poarta dese ori pantofi cu un numar mai mare. Insa nu stim care este cu adevarat care este motivul pentru care aleg sa faca acest lucru. Este o nouă tendință de modă? Sau este mai mult? Pna acum nu am avut un raspuns concret insa acum totul a fost descoperit.

Va prezentam in acest articol de ce aleg aceste vedete sa poarte pantofi cu un numar mai mare. Poate parea destul de ciudat insa acesta este motivul pentru care o fac.

De fapt, multe vedete de la Hollywood aleg în mod deliberat să paseasca pe covorul roșu purtând incaltaminte care este prea mare sau prea larga pentru ele. Ei știu doar un secret simplu: prin aceasta, vor împiedica picioarele lor să se umfle și să arate rau.

La urma urmei, celebritățile trebuie să poarte tocuri înalte timp de cateva ore – câteodată toată noaptea. Evident, picioarele lor se vor umfla.

Pentru a evita durerea, disconfortul și problemele cronice mai târziu în viață, celebritățile aleg să poarte incaltaminte cu cel puțin o mărime mai mare . În plus, platformele mari sau sandalele nu se freacă, nu se strâng, deoarece nu presează pe cele mai vulnerabile zone.

Stilistii au pus tampoane de silicon în interiorul pantofilor . Acest truc simplu asigură că pantoful se potrivește bine, dar rămâne pe picior, nu restricționează circulația sângelui și împiedică umflăturile.

Banda cu două fețe este un alt instrument secret folosit de celebrități. De asemenea, ajută pantofii prea mari să rămână in picioare toată noaptea.

Desigur, cel mai adesea celebritățile poartă tocuri care nu se potrivesc în mod corespunzător cu rochiile atunci când tivul acoperă pantofii. Cu toate acestea, astăzi acest truc a devenit aproape o tendință, astfel încât o mulțime de stele de la Hollywood nici măcar nu se deranjează să-și ascundă micul secret.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 fotografii care ne arata cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au intalnit in avion 914 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro! 66

Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 881Acestea sunt cele mai ciudate haine ! Ati purta asa ceva?? 131Oamenii de știință ne arată 11 creaturi înfricoșătoare care trăiesc în Australia 402313 Articole din trecut, a căror funcție este greu de ghicit in prezent 598325 de Oamenii care au devenit foarte atractivi când au inceput sa lucreze la aspectul lor 187417 familii care nu vor uita niciodată de Crăciun datorită cadourilor pe care le-au primit 37Vezi top 10 fotografii amuzante, surprinse la momentul potrivit 8114 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 1761
SuperClipuri.com 2021