SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Celebrități care desi castiga sute de milioane de dolari traiesc o viata absolut normala si nu ies in evidenta
De multe ori credem ca persoanele publice care au si castiguri destul de mari, sunt mereu extravagante si chieltuie o multime de bani pe bauturi si masini scumpe. Ei bine se pare ca nu este deloc asa. Sunt si o multime de vedete care desi de-a lungul carierei lor au reusit sa castige zeci de milioane de euro isi traiesc viata intr-un mod absolut normal fara sa iasa cu nimic in evidenta.

In acest articol va oferim mai multe astfel de exemple care cu siguranta prin munca lor si prin felul in care traiesc au impresionat o multime de oameni.

Ea conduce un  Volkswagen Eos ,se uia prin magazine, și utilizează cupoane de reduceri. Există un spital pentru copii în Louisville, orașul natal al actriței, a cărui unitate cardiologică poartă numele ei: unitatea de îngrijire intensivă a cardiacei Jennifer Lawrence (Spitalul Kosair). Jennifer a donat 2 milioane de dolari catre spital.

Chiar și atunci când Keanu s-a  faut cunoscut la Hollywood, el a preferat să stea în hoteluri sau să  închirieze apartamente . Nu are multe lucruri sau gardieni și călătoreste cu transportul public. Actorul a dat  90% din plata sa pentru The Matrix (aproximativ 80 milioane dolari) personalului din filmul din culise și 12 cascadori au primit câte o motocicletă nouă, fiecare cadou de la el.

Actrița este foarte atentă cu banii ei și încearcă să-i învețe pe copiii ei acelasi lucru. Sarah își coase hainele singura. Și-a vândut pantofii de la Carrie Bradshaw la o licitație și a donat toți banii de la vânzare la o școală de muzică și arte.

Ducesa de la Cambridge de multe ori poartă aceleași rochii pentru diferite ocazii și iubește brandurile ieftine. De exemplu, jacheta și rochia albastră din stânga sunt de la Zara, iar rochia din dreapta este de Hobbs, pe care a obținut-o pentru aproximativ 45 de dolari. Kate are de asemenea și multe proiecte caritabile: unul dintre cele mai recente proiecte se numește Heads Together și este dedicat sănătății psihologice a tinerilor, veteranilor de război, persoanelor fără adăpost și altor persoane expuse riscului.

Steaua  Mad Men nu dorește să cumpere o mașină, să utilizeze mijloacele de transport în comun și locuiește într-o casă foarte modestă . Pe măsură ce popularitatea emisiunii TV a crescut, Vincent a început să se simtă supărat de cantitățile enorme de lucruri din jurul lui și sa hotărât să scape de ele oferindu-le gratuit.

Chiar și pentru mult timp după ce faima l-a ajuns, „Batman” a trăit împreună cu familia sa într-un apartament cu o cameră și nu avea un telefon mobil sau bodyguarzi. „Bogăția nu înseamnă nimic pentru mine. Dacă un tâlhar a intrat în casa mea, a izbucnit în lacrimi „, a spus actorul într-un interviu. Christian și-a dat toate redevențele din Promisiune pentru caritate.

Deja un actor bine plătit, Leo obișnuia să conducă un  Toyota Prius și încă mai preferă zboruri comerciale . În 1998, actorul și-a fondat propriul fond de caritate, Fundația Leonardo DiCaprio, și a transferat peste 15 milioane de dolari către 30 de organizații caritabile diferite, printre care Amazon Watch, National Geographic: Mării Pristine, Salvați Elefanții și Fondul Mondial pentru Sălbăticie.

Jennifer reușește să ajungă la un echilibru între a fi o stea de la Hollywood și o femeie casnică. De multe ori merge la o piață în apropiere pentru bunuri. Actrita a fost de asemenea implicata in cadrul Fundatiei Save the Children , dedicata drepturilor si educatiei copiilor, timp de 10 ani.

 Ea spune că un stil de viață luxos te împiedică să înțelegi oamenii care trăiesc altfel. Keira vinde și rochiile pe care le purta la diferite evenimente în beneficiul diferitelor organizații caritabile.

Acest câștigător al premiul Oscar ar fi putut duce o viață de lux, dar în schimb el a decis să se mute în Australia, să cumpere o fermă și un jeep vechi și este perfect fericit acum. Russell transferă în mod regulat sume mari unor diverse organizații, inclusiv școala evreiască din Montreal, care a suferit un atac terorist în 2004.

Anakin Skywalker a hotărât să se mute într-o fermă – el chiar a arat solul cu propriul tractor. Hayden este, de asemenea, îngrijorat de mediul înconjurător: ferma sa lucrează cu energie solară

 Reese crede că luxul nu poate fi justificat și încearcă să-și  educe copiii în același mod . Participă la o campanie de colectare a hainelor pentru copiii defavorizați din SUA și Canada. Ea și Matthew McConaughey au organizat o vizită de caritate a lui  Sing și au donat peste 100.000 de dolari pentru fondurile de caritate.

Jessica este o mamă și fondatorul unei companii de scutece eco-friendly, The Honest Company . Ea nu aruna de hainele pe care fiica ei nu le mai poarta- în schimb le dă celor mai nevoiasi. Forbes a inclus actrita in topul celor mai bogati 100 de femei din Statele Unite, insa Jessica nu este rusina sa cumpere haine ieftine si sa foloseasca transportul public.

Hobby-ul lui Quentin este colectarea de filme, dar el este total indiferent la mașini . Chevroletul roșu Chevy Malibu (cel condus de John Travolta în  Pulp Fiction ) a fost al lui, dar el a vrut să se debaraseze de el, spunând că îi plăcea mult mai Metroul Geo.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 hărți care oferă un răspuns la „Ce se întâmplă cu această lume?" 44127 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme 3121

17 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului 1825O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video) 1855 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 227316 fotografii ciudate cu oameni care fac lucruri nebunești 9910 manevre de condus pe care trebuie să le reții odată pentru totdeauna 33613 femei din zodiac, care nu sunt făcute pentru relații serioase 2361Coronavirusul, ciuma și boala teoriilor conspiraționiste 59Acest băiat de 8 ani si-a petrecut 2 ani de zile lasându-și părul sa creasca pentru a face PERUCI pentru copiii cu cancer 1001
SuperClipuri.com 2023