SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei
Trenul operat de compania privată parcurge distanţa până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei, potrivit Mangalia News.

Trenul pleacă din Capitală la ora 9:55 şi ajunge după două ore la Constanţa; o altă rută operată de aceeaşi companie este Ploieşti-Braşov, cu opriri în Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal.

Un bilet pe această rută costă 13 lei.

Trenul administrat de operatorul privat Softrans pleacă din Craiova la ora 6:45, apoi din Bucureşti-Nord la ora 10:15 şi soseşte la Constanţa la ora 12:29.

Preţul biletului este de 70 de lei/călătorie pe ruta Craiova-Constanţa şi de 40 de lei pe Bucureşti-Constanţa, sensibil mai mic decât la operatorul de stat CFR Călători (94 de lei pe Craiova-Constanţa, respectiv 62 de lei pe Bucureşti-Constanţa).

Tariful Hyperion este aproximativ la același nivel al celui practicat de transportatorii auto, care percep între 40 şi 50 de lei pe călătorie, varianta cu trenul având însă avantaje nete faţă de cea cu microbuzul sau autocarul.

„Garnitura aceasta a trenului Hyperion către litoral este cea care a circulat, în perioada anterioară, pe ruta către munte (Craiova-Bucureşti-Braşov), iar de la 1 septembrie va porni şi cealaltă garnitură către munte. Ca noutate, în acest an trenul către litoral nu se va mai opri la sfârşitul sezonului estival, ci va circula permanent pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa, pentru că şi în sezonul rece avem suficientă cerere”, a declarat Nicolae Mihai, directorul general al companiei Softrans, operatorul trenului Hyperion.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un plan de plimbare de 21 de zile vă poate ajuta să eliminați excesul de grasime din corp 552020 va fi un an al ascensiunii spirituale, iar 2019 pavează drumul 191

15 femei care au demonstrat că tăierea părului poate fi o idee fantastică 3045Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 143519 hărți care oferă un răspuns la „Ce se întâmplă cu această lume?" 44119 fotografii care ne arata ce inseamna cu adevart o zi dificila 2855Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știți când plătiți cu cardul de credit 1438Cine este primul român diagnosticat cu coronavirus. A fost la vânătoare cu italianul infectat şi a participat la o petrecere 36720 de situatii hilare in care oamenii au avut un singur lucru de facut insa au dat gres 89Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 14555
SuperClipuri.com 2022