SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O romanca este considerata cea mai buna inventatoare din lume!! Inventii inedite cu bani putini!!
Romania este recunoscuta pentur faptul ca a dat lumii o multime de personalitati marcante fara de care lumea nu ar fi fost astazi atat de dezvoltata iar lucrurile nu ar fi descurs atat de usor. Este de remarcat ca desi nu avem cele mai bune conditii pentru medicii, inginerii si toata lumea care lucreaza in tara inca avem oameni de valoare care raman aici pentru a lucra si pentru a-si duce lucrarile stiintifice sau inventiile la bun sfarsit.

Acestia sunt dovada vie ca daca ne dorim ceva cu adevarat si ne dedicam acelui lucru o sa reusim sa il facem indiferent de cat de greu ne este sau cat de mult avem de muncit pentru a reusi sa il obtinem.

Dr. Elena David, o românca de la Institutul Naţional de Criogenie şi Tehnologii Izotopice – ICSI Râmnicu Vâlcea, este considerată cel mai bun inventator din lume! 14 invenţii şi cereri de brevete în domeniul mediului şi energiei, multipremiate internaţional în ultimii 10 ani.

La Salonul de la Geneva, foarte multe invenţii au venit din partea Asiei (China, Rusia, Malaysia, Thailanda). Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) a prezentat, la Geneva, 44 de invenţii româneşti, care au obţinut tot atâtea medalii (26 de aur, 16 de argint, 2 de bronz). În plus, românii au luat şi 17 premii speciale. Premiul obţinut de doctorul Elena David este cea mai prestigioasă distincţie de la Geneva.

Noi ii uram mult succes in continuare si o felicitam pentru tot ce  a reusit sa faca si pentru munca pe care o depune in fiecare zi. Speram sa fie un exemlu pentru tanara generatie care vine din urma si sa vedem ca sunt elevi care ii calca pe urma si o sa ajunga si ei personalitati marcante ale lumii. Pentru tot ce a facut pana acum noi nu putem decat sa o felicitam si sa ii uram mult succes in continuare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45284Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 1040

25 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 596Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 631694 tipuri de tacamuri toxice pe care cu totii le folosim si ce alternative sanatoase avem 1067Micuţa invadează spaţiul câinelui pentru a-l pupa, provocând o reacţie pe care nici măcar tatăl nu o anticipase 215630 Exemple extraordinare de ambalaje inutile care umple planeta cu deșeuri 96Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 143110 MOMENTE ÎN CARE AI NEVOIE DE MAMĂ, CHIAR DACĂ EȘTI DEJA MARE. EMOTIONANT DE CITIT! 16820 de fotografii in care natura ne arata ca este mai puternica decat tehnologia 128
SuperClipuri.com 2021