SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala
Hitler este considerat cel mai rău om care a trăit vreodată. Toată lumea este conștientă de ideologia sa rasistă, de Holocaust și de milioane de oameni disparuti sub ordinele sale. Dar un om poate fi un monstru absolut? Noi dorim să dezvăluim unele părți neașteptate ale acestei figuri controversate.Este cu siguranta un personak marcant al istoriei noastre si cu totii stim despre lucrurile pe care le-a facut dea lungul timpului. Insa nici un profesor de istorie nu a intrat in amanunte cu privire la viata acestui conducator, nimeni nu ne-a spus despre lucrurile pe care le iubea sau ce detesta cel mai mult. Poate daca am sti aceste lucruri am reusi sa intelegem ratiunea actiunilor sale din acele momente.

Sună nebunesc, dar sa îndrăgostit de o fată evreiască la școală. Numele ei era Stephanie Isak , iar ea nu știa despre sentimentele sale. Era foarte timid în acel moment și nu ia spus niciodată despre dragostea lui. Cu toate acestea, el a avut niște fantezii despre ea care s-ar putea transforma ulterior într-o ură pentru întreaga națiune evreiască.

Hitler avea probleme serioase despre tractul gastro-intestinal. El avea adesea dureri de stomac, gaze, diaree cronică și disconfort după mese. Era atât de frică că cineva ar afla despre aceste probleme că a încercat 29 de substante diferite, dar nu l-au putut ajuta.

Mulți oameni cred că acest defect a provocat complexul său de inferioritate. Luptând pentru imperiul german în timpul primului război mondial, a fost rănit și medicii au trebuit să ii îndepărteze un testicul pentru ai salva viața. Sa întâmplat în timpul bătăliei Somme în 1916.

Când avea 4 ani, a căzut într-un lac în mijlocul iernii, iar un preot ia salvat viața. Această ocazie a influențat mintea atât de mult încât a decis că va deveni și preot. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, își dădu seama că, în loc să-  L slujească pe Dumnezeu, el voia să fie Dumnezeu însuși.

Hitler nu a avut nici o problemă în ceea ce privește apucarea femeilor de către părțile lor intime , indiferent dacă o doreau sau nu. Și nu sa oprit acolo. De asemenea, a avut o relație cu nepoata sa, Geli Raubal . Mulți oameni au crezut că există o afecțiune mai mult decât prietenoasă între ei. La vârsta de 23 de ani, sa sinucis, și poate aceasta sa întâmplat din cauza actului sexual perturbator pe care la experimentat cu el.

Ciudat, nu a încercat niciodată să învețe cum să  conducă . Unii oameni cred că a fost pentru că îi era frică să nu reușească în fața altor oameni. Cu toate acestea, el și-a condus armata cu un șofer personal.

Marele dictator iubea foarte mult animalele și era împotriva testelor asupra lor. El a menționat de mai multe ori că a fost  vegetarian în jurnalul său personal și chiar sa gândit să introducă vegetarianismul ca o ideologie oficială după război. El și-a exprimat această idee într-o conversație cu Goebbels.

Deși a fumat foarte mult în tinerețe, el a devenit fumător atunci când a preluat puterea. El a considerat că țigările sunt o risipă de bani și chiar au început o  campanie antifumatară prin interzicerea acestei acțiuni în transportul public

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de coincidențe imposibile care s-au întâmplat in realitate 5144Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București 45

Horoscop de weekend 11-12 mai. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv 898FII ATENT!!! Atacatorii informatici profită de PANDEMIE pentru a escroca.CUM TE PROTEJEZI? 65Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food si de ce nu trebuie sa ne incredem in reclame 27212 rafturi interesante pentru baie. Folosiți eficient tot spațiul disponibil! 870Am stat degeaba izolați? Virusul dispare oricum după 70 de zile! ANALIZA profesorului Isaac Ben-Israel 46Un fotograf a petrecut 9 ani pentru a le face poze oamenilor pe drumul lor spre muncă, iar rezultatele ne vor deschide ochii! 1040Un fotograf nigerian fotografiază oameni cu o frumusețe unică . Toti sunt minunati! 181LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale” 3049
SuperClipuri.com 2021