SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala
Hitler este considerat cel mai rău om care a trăit vreodată. Toată lumea este conștientă de ideologia sa rasistă, de Holocaust și de milioane de oameni disparuti sub ordinele sale. Dar un om poate fi un monstru absolut? Noi dorim să dezvăluim unele părți neașteptate ale acestei figuri controversate.Este cu siguranta un personak marcant al istoriei noastre si cu totii stim despre lucrurile pe care le-a facut dea lungul timpului. Insa nici un profesor de istorie nu a intrat in amanunte cu privire la viata acestui conducator, nimeni nu ne-a spus despre lucrurile pe care le iubea sau ce detesta cel mai mult. Poate daca am sti aceste lucruri am reusi sa intelegem ratiunea actiunilor sale din acele momente.

Sună nebunesc, dar sa îndrăgostit de o fată evreiască la școală. Numele ei era Stephanie Isak , iar ea nu știa despre sentimentele sale. Era foarte timid în acel moment și nu ia spus niciodată despre dragostea lui. Cu toate acestea, el a avut niște fantezii despre ea care s-ar putea transforma ulterior într-o ură pentru întreaga națiune evreiască.

Hitler avea probleme serioase despre tractul gastro-intestinal. El avea adesea dureri de stomac, gaze, diaree cronică și disconfort după mese. Era atât de frică că cineva ar afla despre aceste probleme că a încercat 29 de substante diferite, dar nu l-au putut ajuta.

Mulți oameni cred că acest defect a provocat complexul său de inferioritate. Luptând pentru imperiul german în timpul primului război mondial, a fost rănit și medicii au trebuit să ii îndepărteze un testicul pentru ai salva viața. Sa întâmplat în timpul bătăliei Somme în 1916.

Când avea 4 ani, a căzut într-un lac în mijlocul iernii, iar un preot ia salvat viața. Această ocazie a influențat mintea atât de mult încât a decis că va deveni și preot. Cu toate acestea, pe măsură ce crește, își dădu seama că, în loc să-  L slujească pe Dumnezeu, el voia să fie Dumnezeu însuși.

Hitler nu a avut nici o problemă în ceea ce privește apucarea femeilor de către părțile lor intime , indiferent dacă o doreau sau nu. Și nu sa oprit acolo. De asemenea, a avut o relație cu nepoata sa, Geli Raubal . Mulți oameni au crezut că există o afecțiune mai mult decât prietenoasă între ei. La vârsta de 23 de ani, sa sinucis, și poate aceasta sa întâmplat din cauza actului sexual perturbator pe care la experimentat cu el.

Ciudat, nu a încercat niciodată să învețe cum să  conducă . Unii oameni cred că a fost pentru că îi era frică să nu reușească în fața altor oameni. Cu toate acestea, el și-a condus armata cu un șofer personal.

Marele dictator iubea foarte mult animalele și era împotriva testelor asupra lor. El a menționat de mai multe ori că a fost  vegetarian în jurnalul său personal și chiar sa gândit să introducă vegetarianismul ca o ideologie oficială după război. El și-a exprimat această idee într-o conversație cu Goebbels.

Deși a fumat foarte mult în tinerețe, el a devenit fumător atunci când a preluat puterea. El a considerat că țigările sunt o risipă de bani și chiar au început o  campanie antifumatară prin interzicerea acestei acțiuni în transportul public

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini cu accidente auto bizare 511„Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 de ani, dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre” 13285

Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan 56912 ilustrații amuzante pe care doar femeile le vor intelege 39315 fotografii sincere pentru oricine este dezamăgit de această lume 325Mare atenţie! Metoda inedită prin care hoţii pot sparge o maşină 204Peste o mie de voluntari au plantat 17.000 de pomi într-o singură zi, în Timiș 9068Prima data vad asa ceva ! Balerina incepe sa danseze. Acum priveste ce face calul negru ! Adorabil ! - VIDEO 3270615 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 120Polițist cu patru bordeluri clandestine. Afaceri de lux, sub ochii șefilor 1882
SuperClipuri.com 2021