SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi
Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu un băiat puţin diferit faţă de restul copiilor, el preferând să renunţe la jocurile sale şi chiar la odihnă pentru a oferit unui biet animal o rază de speranţă. Şi a făcut acest gest plin de altruism cu multă răbdare, mai multe zile la rând, chiar înainte de a merge la şcoală.

Un utilizator al comunităţii online Reddit – a publicat următoarea întâmplare incredibilă:

Recent, o căprioară lipsită de vedere şi-a găsit refugiul într-un cartier din statul american Illinois, unde locuieşte utilizatorul. În natură, un animal nevăzător nu ar fi putut supravieţui – şi pentru că un copil a făcut ceva cu totul special pentru biata creatură, acesta a impresionat inimile oamenilor din întreaga lume.

Căprioarele lipsite de vedere nu trăiesc pentru mult timp, de obicei sfârşind din cauza lipsei de hrană sau în urma unui accident.

Străzile sunt locuri extrem de periculoase pentru animalele sălbatice, mai ales dacă nu pot vedea ce se întâmplă în jurul lor.

Din fericire, nu a fost şi cazul acestei căprioare, care odată ajunsă într-un cartier din Illinois, a întâlnit un băiat care a ajutat-o să găsească zone unde să se poată hrăni în voie cu iarbă proaspătă, fiind îndrumată cu atenţie de la un trotuar la altul.

Veştile despre această poveste minunată au circulat repede şi au ajuns la urechile unei organizaţii locale de salvare a animalelor, care a intervenit imediat pentru a prelua căprioara şi a o transporta într-un loc unde să poată trăi în siguranţă şi fericită.

Cartierul nu era locul ideal pentru un animal sălbatic cu grave probleme de sănătate şi toţi vecinii au dorit să-i vină în ajutor.

Gestul băieţelului de 10 ani merită toată admiraţia. El nu a încercat nicio clipă să o adopte ca animal de companie. Nici măcar nu i-a pus un nume. Copilul a căutat cu răbdare căprioara în fiecare zi, ajutând-o să se deplaseze în căutarea hranei.

Grupul de salvare a transportat căprioara într-o remorcă specială pentru cai, fiind singura entitate legal împuternicită de autorităţile statului Illinois să trateze şi să adăpostească animalele sălbatice. La momentul salvării, jumătate din cartier a ieşit să vadă ce se întâmplă, inclusiv băiatul şi mama acestuia.

Din fericire, animalul este acum în siguranţă şi poate trăi o viaţă liniştită alături de alte animale.

Copilul rămâne cel mai bun exemplu de altruism şi de înţelegere dintre toţi acei oameni care locuiesc în cartier.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

ÎNTREBĂRI SIMPLE, RĂSPUNSURI COMPLICATE 8411 servicii pe care stramosii nostri erau obligati sa le faca si care astazi nu mai exista 1603

Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 35218 tatici care au gasit cea mai inventiva solutie pentru a avea grija de copii lor 721Pilda lui Solomon despre drumul spre succes. O invatatura care iti va da de gandit 99817 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă 1268Elevul genial dintr-un sat din Suceava: face zilnic 50 de kilometri pentru a merge la şcoală şi a luat argint la Olimpiada 4159Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 27410 semne că ai mentalitatea frumoasă a lupului singuratic 260Reacţia unei americance când gustă din magiunul românesc. "Aş vrea să avem şi noi" 277
SuperClipuri.com 2021