SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi
Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu un băiat puţin diferit faţă de restul copiilor, el preferând să renunţe la jocurile sale şi chiar la odihnă pentru a oferit unui biet animal o rază de speranţă. Şi a făcut acest gest plin de altruism cu multă răbdare, mai multe zile la rând, chiar înainte de a merge la şcoală.

Un utilizator al comunităţii online Reddit – a publicat următoarea întâmplare incredibilă:

Recent, o căprioară lipsită de vedere şi-a găsit refugiul într-un cartier din statul american Illinois, unde locuieşte utilizatorul. În natură, un animal nevăzător nu ar fi putut supravieţui – şi pentru că un copil a făcut ceva cu totul special pentru biata creatură, acesta a impresionat inimile oamenilor din întreaga lume.

Căprioarele lipsite de vedere nu trăiesc pentru mult timp, de obicei sfârşind din cauza lipsei de hrană sau în urma unui accident.

Străzile sunt locuri extrem de periculoase pentru animalele sălbatice, mai ales dacă nu pot vedea ce se întâmplă în jurul lor.

Din fericire, nu a fost şi cazul acestei căprioare, care odată ajunsă într-un cartier din Illinois, a întâlnit un băiat care a ajutat-o să găsească zone unde să se poată hrăni în voie cu iarbă proaspătă, fiind îndrumată cu atenţie de la un trotuar la altul.

Veştile despre această poveste minunată au circulat repede şi au ajuns la urechile unei organizaţii locale de salvare a animalelor, care a intervenit imediat pentru a prelua căprioara şi a o transporta într-un loc unde să poată trăi în siguranţă şi fericită.

Cartierul nu era locul ideal pentru un animal sălbatic cu grave probleme de sănătate şi toţi vecinii au dorit să-i vină în ajutor.

Gestul băieţelului de 10 ani merită toată admiraţia. El nu a încercat nicio clipă să o adopte ca animal de companie. Nici măcar nu i-a pus un nume. Copilul a căutat cu răbdare căprioara în fiecare zi, ajutând-o să se deplaseze în căutarea hranei.

Grupul de salvare a transportat căprioara într-o remorcă specială pentru cai, fiind singura entitate legal împuternicită de autorităţile statului Illinois să trateze şi să adăpostească animalele sălbatice. La momentul salvării, jumătate din cartier a ieşit să vadă ce se întâmplă, inclusiv băiatul şi mama acestuia.

Din fericire, animalul este acum în siguranţă şi poate trăi o viaţă liniştită alături de alte animale.

Copilul rămâne cel mai bun exemplu de altruism şi de înţelegere dintre toţi acei oameni care locuiesc în cartier.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Top 10 cele mai aglomerate orase din lume. Cum arata plaja unde nu ai loc sa arunci un ac 1342Medic german: ,,Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul”. Cum se prepară? 5918

Aceste lucruri sunt atât de perfecte încât par să fie ireale 1437Ilie Şerbănescu: Scrisoare dureroasă deschisă către toţi românii. Citeşte şi dă mai departe! 158314Italia. În timp ce Germania și progresista UE nu au trimis nici măcar o mască în ajutor, Putin ajută Italia. Moscova va trimite în Italia opt brigăzi mobile de medici militari, vehicule de dezinfectare şi utilaje medicale - disasters - Fluierul.ro 1515 lucruri unice care demonstreaza ca japonezii traiesc in anul 3040! 8538Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț 1206015 imagini care ne arata cum este simpla fericire omenească într-o relație 1118Povestea singurei femei pe care Freddie Mercury a iubit-o pentru întreaga sa viață 2839Biserica Sf Nicolae din Densus!! Cea mai frumoasa biserica din Romania! 364
SuperClipuri.com 2022