SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 cele mai controversate lucruri găsite vreodată pe Google Maps
Google Maps este probabil instrumentul cel mai util pentru căutarea informațiilor geografice. Cu toate acestea, în timpul explorării lumii virtuale, puteți întâlni lucruri bizare pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Dacă aveți o imaginație bogată și mintea unui detectiv, aceasta poate deveni cea mai bună metoda de divertisment pentru dvs. Este surprinzator cate lucruri putem vedea cu ajutorul acestei aplicatii insa unele dintre ele sunt chiar amuzante sau destul de stranii, acum depinde de fiecare om cum priveste lucrurile. Noi va prezentam in acest articol 14 lucruri destul de controversate pe care cei de la Google Maps au reusit sa le surprinda pentru aplicatia lor.

Cel mai mare logo Coca-Cola din lume a fost construit pe versantul unui munte de lângă orașul Arica, Chile. Sigla a fost făcută pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare a Coca-Cola în 1986 și a fost compusă din 70 000 de sticle goale.

Intrebarea dacă această structură în formă de piramidă ascunsă în zăpada Antarcticii este moștenirea unei alte civilizații antice este încă deschisă dezbaterii. Suporterii acestei teorii consideră că acesta este motivul pentru care interesul extrem de important al celui de-al treilea Reich în Antarctica. Alții sunt convinși că această piramidă misterioasă este moștenirea legendarului Atlantis.

Primul gând care îți vine în minte după ce vezi această imagine este că, căpitanul a fost supărat pentru o clipă și sa îndreptat spre pământ. De fapt, această clădire este  un centru comercial din Hong Kong . Arată deosebit splendid noaptea când toate luminile sunt aprinse.

Acest labirint neobișnuit, similar cu amprenta unui gigant, se află într-un mic sat din apropierea județului Hampshire. Acesta este cel mai lung labirint din Anglia (377 ft).

Unul dintre cele mai ciudate locuri de joacă pentru copii din lume este situat în Valencia, Spania. Cu numeroase diapozitive, pasaje secrete și o bancă vastă pentru părinți, structura arată ca un parc de distracții.

Cearta dintre cei doi vecini a început în 2009. Unul dintre ei a venit cu o idee neobișnuită de răzbunare: a  cosit „AHOLE” într-un câmp cu o săgeată îndreptată spre casa vecinului său.

Acest geoglif este de  aproximativ 9.000 de ani . Conform unei versiuni, aceasta este o pisică divină care a venit din altă lume. Este situat în cel mai uscat loc de pe planetă: Desertul Atacama, care nu a văzut nici o picătură de ploaie timp de secole.

Diferite tipuri de avioane vechi și noi și alte aeronave se află lângă micul aeroport din Belgrad din Muzeul Aviației. Vizitatorii pot să se plimbe și să privească mai atent fiecare detaliu al avioanelor. Muzeul deține mai mult de 200 de avioane, inclusiv fragmente ale avioanelor de luptă americane „Stealth” și Falcon Fighting F-16.

Acesta este un mic sat din Niger, cu o populație de 50 de familii. Principala ocupație a localnicilor este extracția de sare din iazuri pline de noroi . Fiecare iaz este umplut cu apă, în care este plasată o argilă specială care conține sare. Apa de sare este apoi drenată și filtrată. Cristalele de sare devin vizibile pe masura ce apa se evapora.

Steagul uriaș al Republicii Turce a Ciprului de Nord este pictat pe versantul Munților Kyrenia. De asemenea, puteți vedea motto-ul republicii de lângă pavilion: „Cât de fericit este cel care spune că sunt Turk!” Aceasta este o frază din discursul lui Mustafa Kemal Ataturk, dat publicității pentru a 10-a aniversare a Republicii Turcia.

Se pare că o adevărată nava extraterestră a aterizat în Texas . De fapt, este o atracție locală numită Futuro House. A fost proiectat de arhitectul finlandez Matti Suuronen în anii 1960. Acest design arhitectural a fost o dată foarte popular și a reprezentat speranța oamenilor pentru tehnologiile viitoare. Astăzi, doar 30 de case Futuro există în diferite părți ale lumii.

Acesta este un alt lucru extrem de controversat reperat pe Google Maps. Unii oameni de știință cred că separarea celor două continente a fost cauzată de un meteorit uriaș care a lovit Pământul. Oricum, aruncăm o privire la această imagine – poate exista un adevăr în această teorie.

Acest tip de amuzant pe Australian Gold Coast este vizibil chiar și din spațiu. De fapt, acesta este un ponton plutitor obișnuit pentru copii și face parte dintr-un mic parc de distracții pe mal.

Imaginea prin satelit a unui  crab uriaș care se ascundea de pe țărmul Whitstable, Kent , a devenit imediat virala ce a fost trimisă online. Acest crab masiv a fost considerat a fi de 50 ft lățime și a fost numit „Crabzilla”.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum sa scapi de nasul infundat in doar 15 minute 1154Nu pot sa cred asa ceva ! Ziua este CERSETOARE, iar Noaptea o domnisoara ATRA‚GA‚TOARE ! Toata lumea a ramas uimita cand a vazut acest filmulet - VIDEO 17056

Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București 4535 de fotografii care ne arata ca designerii clar au si zile mai putin inspirate 317910 trucuri de la bunicii noștri care încă mai funcționează 3511Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari 93Asa se rezolva un COCALAR care NU vrea sa prezinte actele. Ia fiti atenti ce ii face acest politist! (VIDEO) 1428820 de pisici care par atât de furioase, incat nu vrei să te apropii 3315 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 67Cateva trucuri pentru cei care de multe ori sunt pe fuga sau stau mai mult plecati!! 109
SuperClipuri.com 2022