SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cu o lună înainte de un atac de cord, corpul vostru vă va avertiza cu aceste 8 semnale
Prevenirea este cea mai buna varianta de a scapa de tot felul de probleme. Această regulă simplă se aplică oricărei boli și este deosebit de importantă atunci când simptomele nu sunt recunoscute în mod corespunzător.

Noi o sa va descriem simptomele cruciale care ar putea apărea cu o lună (sau chiar mai devreme) înainte de un atac de cord. Nu trebuie să deveniți un hipocondriu total, dar un pic de conștientizare a sănătății nu face nici un rau nimanui. Acordați o atenție deosebită în cazul în care simititi ca sunteti vizati de anumite boli.

Oboseala neobișnuită este una dintre principalele simptome care indică un atac de cord iminent. Femeile au mai multe șanse să raporteze acest tip de simptom decât bărbații.

Durerile abdominale , greața plină / stomacală, senzația de balonare sau stomacul deranjat sunt câteva dintre cele mai frecvente simptome. Acestea sunt la fel de probabil să apară printre femei și bărbați.

Insomnia este, de asemenea, asociată cu un risc crescut de atac de cord sau  accident vascular cerebral , care este mai frecvent în rândul femeilor. Insomnia include adesea un nivel ridicat de anxietate și absență.

Acesta apare adesea atât la bărbați, cât și la femei timp de până la 6 luni înainte de a avea un atac de cord. De obicei, este un semn de avertizare al unei afecțiuni medicale.

Pierderea părului este considerată a fi doar un alt indicator vizibil al riscului de boli de inimă. Cel mai frecvent aceasta afectează bărbații cu vârsta peste 50 de ani, dar unele femei pot fi, de asemenea, în grupul de risc. 

Sarcinile brute sau aritmiile sunt adesea însoțite de un atac de panică și anxietate, în special în rândul femeilor. Se pare că se prezintă în mod neașteptat și se dezvăluie în mod diferit: aritmie (bătăi neregulate ale inimii) sau tahicardie (frecvență cardiacă crescută). Exercițiile fizice ar putea da un stimul suplimentar creșterii frecvenței cardiace, în special în cazurile cu boală de ateroscleroză.

ranspirația neobișnuită sau excesivă este un semn de avertizare timpurie a unui atac de cord. Ar putea să apară în orice moment al zilei sau al nopții. Acest simptom afectează mai des femeile și este de obicei confundat cu bufeurile sau transpirațiile nocturne tipice menopauzei.

Bărbații și femeile suferă de dureri în piept în diferite intensități și forme. La bărbați, acest simptom se referă la cele mai importante semne timpurii ale unui atac de cord iminent, care nu ar trebui ignorat. Pe de altă parte, aceasta afectează doar 30% dintre femei.

Cu toții știm despre cei mai frecvenți factori de risc, cum ar fi obezitatea, lipsa de exerciții fizice și fumatul. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care au ratat frecvent și care ar putea îmbunătăți gradul de conștientizare a sănătății și vă vor ajuta să preveniți un atac de cord.

.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine 2404Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 642

9 semne care dezvăluie că sunteți într-adevăr puternic mental 4813 ilustrații adevărate care arată realitatea tristă din lumea modernă 10918 persoane au fost prinse facand lucruri ciudate în public 319513 imagini amuzante care arată cum copiii pot DORMI oriunde 133522 de fotografii care pot înnebuni pe oricine in doar cateva secunde 53Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic 364Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 88020 de fotografii care pot schimba modul în care vedeți lumea în doar 5 minute 1660
SuperClipuri.com 2021