SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cu o lună înainte de un atac de cord, corpul vostru vă va avertiza cu aceste 8 semnale
Prevenirea este cea mai buna varianta de a scapa de tot felul de probleme. Această regulă simplă se aplică oricărei boli și este deosebit de importantă atunci când simptomele nu sunt recunoscute în mod corespunzător.

Noi o sa va descriem simptomele cruciale care ar putea apărea cu o lună (sau chiar mai devreme) înainte de un atac de cord. Nu trebuie să deveniți un hipocondriu total, dar un pic de conștientizare a sănătății nu face nici un rau nimanui. Acordați o atenție deosebită în cazul în care simititi ca sunteti vizati de anumite boli.

Oboseala neobișnuită este una dintre principalele simptome care indică un atac de cord iminent. Femeile au mai multe șanse să raporteze acest tip de simptom decât bărbații.

Durerile abdominale , greața plină / stomacală, senzația de balonare sau stomacul deranjat sunt câteva dintre cele mai frecvente simptome. Acestea sunt la fel de probabil să apară printre femei și bărbați.

Insomnia este, de asemenea, asociată cu un risc crescut de atac de cord sau  accident vascular cerebral , care este mai frecvent în rândul femeilor. Insomnia include adesea un nivel ridicat de anxietate și absență.

Acesta apare adesea atât la bărbați, cât și la femei timp de până la 6 luni înainte de a avea un atac de cord. De obicei, este un semn de avertizare al unei afecțiuni medicale.

Pierderea părului este considerată a fi doar un alt indicator vizibil al riscului de boli de inimă. Cel mai frecvent aceasta afectează bărbații cu vârsta peste 50 de ani, dar unele femei pot fi, de asemenea, în grupul de risc. 

Sarcinile brute sau aritmiile sunt adesea însoțite de un atac de panică și anxietate, în special în rândul femeilor. Se pare că se prezintă în mod neașteptat și se dezvăluie în mod diferit: aritmie (bătăi neregulate ale inimii) sau tahicardie (frecvență cardiacă crescută). Exercițiile fizice ar putea da un stimul suplimentar creșterii frecvenței cardiace, în special în cazurile cu boală de ateroscleroză.

ranspirația neobișnuită sau excesivă este un semn de avertizare timpurie a unui atac de cord. Ar putea să apară în orice moment al zilei sau al nopții. Acest simptom afectează mai des femeile și este de obicei confundat cu bufeurile sau transpirațiile nocturne tipice menopauzei.

Bărbații și femeile suferă de dureri în piept în diferite intensități și forme. La bărbați, acest simptom se referă la cele mai importante semne timpurii ale unui atac de cord iminent, care nu ar trebui ignorat. Pe de altă parte, aceasta afectează doar 30% dintre femei.

Cu toții știm despre cei mai frecvenți factori de risc, cum ar fi obezitatea, lipsa de exerciții fizice și fumatul. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care au ratat frecvent și care ar putea îmbunătăți gradul de conștientizare a sănătății și vă vor ajuta să preveniți un atac de cord.

.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de oameni care au dus la extrem si cele mai banale lucruri 497Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii 150

26 de fotografii înșelătoare pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 590117 Animale de companie care se pot face confortabile aproape oriunde 3420 de fotografii cu animale care așteaptă ca bebelușii să vină pe lume (Avertisment: acestea vă pot topi inima) 92815 imagini care sfideaza orice logica! Trebuie sa le vezi pentru a avea o seara mai buna 1099MORI DE RAS ! Soferul a fost prins FUMAT la VOLAN.. Vezi ce a urmat.. VIDEO 972Oravita, orasul premierelor din Romania!! Orice roman trebuie sa il viziteze macar odata! 10513 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 945Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 294
SuperClipuri.com 2022