SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de persoane care s-au schimbat atat de mult incat nu le mai recunosti
Nu există nimic mai bun decât o victorie asupra corpului tau. Este atât de interesant să dovedești că ești puternic și că poți realiza ceva când nimeni nu crede în tine.

Noi admirăm oamenii care au preluat controlul vieții lor, au învins obiceiurile proaste și s-au schimbat dincolo de recunoaștere. Suntem încântați să împărtășim fotografiile cu dvs.

Prietenii adevărați pot face orice împreună.

„Prietena mea a fost supraponderată toată viața ei până când ea a decis în cele din urmă să facă o schimbare. A pierdut 99 kg.”

„Acum 2 ani, am decis să fac o schimbare!”

Această fata a depasit anorexia, a reușit să-și recapete aspectul, și chiar a primit corpul perfect cu ajutorul unei sali de gimnastică.

O familie fericita

„Un an fără alcool mi-a schimbat viața, am pierdut 53 kg și sunt de 1000 de ori mai fericit”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta „medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni 63614 celebrități care seamana foarte mult cu oamenii din fotografiile vechi 132

18 fotografii care ne fac să ne punem milioane de întrebări 92Un polițist spune ADEVĂRUL – E concurs cine dă mai multe amenzi populației! 65487Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 218Dupa ce am vazut aceste imagini, nu o sa mai ascut niciodata cutitele ca pana acum. Nu te-ai fi gandit niciodata la asta! 26178Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 989Știința confirmă – câinii pot recunoaște o persoană rea 339Te iert nu pentru ca meriti, ci pentru ca eu merit pace! 9828 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 5197
SuperClipuri.com 2021