SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii”
Tudor Chirilă cheamă românii în stradă și nu este prima oară când se implică în acțiunile de protest împotriva actualei guvernări.

„Există tendința de a minimaliza importanța protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieșitul în strada că ăștia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greșit.

Ce am fi avut fără proteste? Păi, simplu, o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul.
Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE.

Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem.

Acum nu mai au bani de salarii. Iar pensiile se plătesc din împrumuturi, adică din bani pe care nu îi au și pe care îi vor plăti până și nepoții pensionarilor de azi.

Au spus Comisiei Europene că vor îngheța salariile în 2019. Deci tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă.

Și atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare. Și poate atunci vom începe să nu mai votăm hoți. La aceste concluzii dacă se va ajunge va fi și pentru faptul că s-a protestat. Oricât de puțini am fi, oricând”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 oameni care și-ar fi dat jumătate din salariu să sară peste această zi proastă 57Cum arată Silvia Dumitrescu la aproape 60 de ani. A slăbit 25 de kilograme 456

15 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 6515 Design-uri pentru locuinta care nu au iesit cum ar fi trebuit 352310 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 581De ce unii oameni sunt atât de răi și lipsiți de respect, față de alții? 373Top 10 Cele mai Jenante Momente Filmate in Direct la TV.. vezi VIDEO 723Cei mai frumoși oameni sunt cei care au pierdut totul, dar au găsit forțe să se ridice 5012 fotografii „la modă" unde adevărul este dureros 77Filip Jianu, noua stea a tenisului romanesc!!! Este in semifinale la Australian Open!!!! 129
SuperClipuri.com 2021