SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii”
Tudor Chirilă cheamă românii în stradă și nu este prima oară când se implică în acțiunile de protest împotriva actualei guvernări.

„Există tendința de a minimaliza importanța protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieșitul în strada că ăștia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greșit.

Ce am fi avut fără proteste? Păi, simplu, o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul.
Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE.

Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem.

Acum nu mai au bani de salarii. Iar pensiile se plătesc din împrumuturi, adică din bani pe care nu îi au și pe care îi vor plăti până și nepoții pensionarilor de azi.

Au spus Comisiei Europene că vor îngheța salariile în 2019. Deci tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă.

Și atunci vom vedea rahatul în marea lui splendoare. Și poate atunci vom începe să nu mai votăm hoți. La aceste concluzii dacă se va ajunge va fi și pentru faptul că s-a protestat. Oricât de puțini am fi, oricând”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acesta este cel mai frumos Colind Romanesc de Craciun ! " Cobori, Doamne pe pamant " Distribuie daca ti-a placut acest Colind - VIDEO 560216 fete care ne-au arătat ce se poate ascunde în spatele unei fotografii perfecte 620

27 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 2520Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie 10421 de fotografii care ne dovedesc că lumea este încă plină de surprize 15118 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 253621 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 7520 de celebrități care arată mai bine la 40 de ani decât la 20 126Mereu pregătesc două tăvi, este super delicioasă – Prăjitură cu cremă de brânză și ciocolată 37615 ilustratii despre cum arata dragostea atunci cand nimeni nu o vede 372
SuperClipuri.com 2022