SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Imagini care dovedesc că lenea și inventivitatea merg mână în mână
Nu este un secret că multe dintre lucrurile pe care le folosim zilnic au fost inventate în întregime datorită lenei umane. Cu totii avem unele momente in care nu avem chef de nimic si am vrea sa stam fara sa ne miscam daca se poate. Ei bine in acele momente in care lenea ne cuprinde dar totusi trebuie sa facem ceva intervine geniul uman care incearca sa ne scape de probleme prin cele mai inventive solutii.

De exemplu, telecomanda a fost inventată pentru că un tip nu putea fi deranjat să se ridice de pe canapea de fiecare dată când dorea să schimbe canalul. Si multe alte lucruri care astazi noua ni se par banale cu siguranta au fost invetate de unele persoane din lenea de a face acel lucru. In acest articol va prezentam 14 oameni extrem de lenesi insa foarte inventivi.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 torturi haioase care ne-au lăsat fara cuvinte 1736 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 2796

20 de inventii extrem de utile care iti pot transforma total bucataria 149Problema cancerului poate fi rezolvata!! Google ne vine in ajutor! 329Prof. dr. Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Tg. Mureş, a realizat AL ZECELEA transplant de cord 2198Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 2221 de fotografii care ne dovedesc că renovarea cu propriile mâini este un compromis fără încetare 244Confesiunile unei femei de 53 de ani: ”Eu nu trăiesc pentru a căra saci cu gunoi! Punct!” 2971E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 12925 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 748
SuperClipuri.com 2022