SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 sculpturi uimitoare care duc arta la un nou nivel
Este incredibil cât de mult poate un obiect fix și fără viață sa ne afecteze gândurile și sentimentele noastre. S-ar putea să izbucnim în râs, să începem să plângem sau să rămânem fără cuvinte din cauza unei realizări bruște sau pur și simplu suntem orbiti de frumusețea pe care o vedem. De multe ori vedem astfel de statui care prin simpla lor prezenta reusesc sa ne transmita tot felul de emotii. Arta a ajuns cu siguranta la un alt nivel iar aceste opere de arta sunt cu siguranta unice in lume prin frumusetea lor.

In acest articol va prezentam 15 sculpturi care cu siguranta pot impresiona pe oricine prin frumusetea lor. Munca depusa pentru a le realiza si maiestriea prin care sunt facute le fac atat de speciale. Priviti aceste poze si cu siguranta o sa vedeti cat sunt ele de speciale.

Clădirea podurilor din Veneția este proiectul artistului italian Lorenzo Quinn. Mâinile reprezintă valorile universale ale prieteniei, înțelepciunii, credinței, ajutorului, iubirii și speranței. Ele se întâlnesc pentru a simboliza faptul că oamenii își depășesc diferențele pentru a face lumea mai bună.

Wat Samphran este un templu budist situat în Thailanda. Are 80 de metri înălțime, iar sculptura dragonului care se înfășoară în jurul ei conține o scară in spirală.

Trezirea , situată la National Harbor din DC, este o  sculptură a unui uriaș blocat în pământ, încercând să se elibereze

Jadayupara este cea mai mare sculptură a unei păsări din lume.

Această piesă face parte din cel mai mare parc de sculptură realizat de un singur artist, Gustav Vigeland. Instalația este alcătuită din 212 de sculpturi, reprezentând oameni în diferite stadii ale vieții și examinând relațiile umane.

Festivalul Bregenz este un festival anual de spectacole de artă. În fiecare an decorează o scenă plutitoare, care este o operă de artă în sine.

Cabeza Vainilla este o sculptură din bronz care simbolizează măreția omenirii. Este expus în exterior, creând astfel un spațiu public și permițând oamenilor să interacționeze cu el.

Omul albastru este un arhitect francez, Le Corbusier .

La Pleureuse este o opera a lui Claude și a lui Francois-Xavier Lalanne, care este expusă în Muzeul în aer liber Hakone din Japonia.

„Uneori, mâinile noastre sunt cele mai mari ziduri. Pentru mine, este o obsesie pentru a crea un obiect frumos cu un mesaj înăuntru „, spune Jaume Plensa cu privire la opera sa, în spatele zidurilor

Spotul soarelui de Laura Haddad și Tom Drugan este o sculptură de de 20 de metri  înaltă in fața adăpostului pentru animale din Denver.

Iată o altă scenă plutitoare de la Festivalul Bregenz. Setul de design are 2 mâini uriașe din opera clasică, Carmen .

Ocean Atlas este cea mai mare statuie subacvatică din lume. Această lucrare este de 18 metri înălțime și descrie o fată locală purtând greutatea oceanului pe umeri, o referire la mitul grecesc antic al lui Atlas, Titanul primordial care a ținut sferele celestale.

Posibilități , o altă piesă de artă de Jaume Plensa, este o sculptură a unui om din literele alfabetului coreean. Cei care cunosc limba pot descoperi cuvinte frumoase cum ar fi pacea, dragostea și prietenia.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant! 10115 fotografii reale care par a aparține altor lumi 44

Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 20763 zodii care se umilesc din dragoste 191420 de fotografii extrem de amuzante surprinse in sala de forta 3161Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 20Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 745710 fotografii care pot speria pe oricine 336Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copii, iar motivele sunt destul de grave 1688Când iubești cu adevărat pe cineva, nu îl părăsești la prima greșeală 126
SuperClipuri.com 2022