SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

21 de fotografii istorice care dovedesc ca lumea s-a schimbat dramatic
Imaginați-vă cât de repede se schimbă lumea in care traim! Chiar și and vine vorba de doar 50 de ani în urmă, viața era foarte diferită fata de cum o stim noi astazi. Băncile online și computerele portabile nu au existau, iar moda a inceput sa se schimbe destul de mult de atunci. Poate că astăzi este atât de interesant să vezi fotografii vechi care ne fac sa vedem lucrurile altfel si sa intelegem cum s-au intamplat unele lucruri si cum de astazi totul este atat de diferit. Ele par întotdeauna să pună acel zâmbet nostalgic, drăguț pe fețele noastre.

In acest articol va prezentam o serie de poze care ne arata cat de mult s-a schimbat lumea in ultimii ani si cat de mult am evoluat si noi in tot acest timp. Priviti pozele si o sa vedeti cum era totul in acele vremuri.

Dansul în anii 1950

Masaj facial în anii 1950

Parada sportivilor, 1938

ID-ul străinilor nerezidenți, 1943

Design auto futurist de Bob Riley

ladimir Zworykin demonstrează televiziunea electronică în 1929.

O stewardesă ia un ghepard pentru o plimbare pe aeroportul din Amsterdam în 1961.

Stația spațială Atlas în 1958

Oamenii de știință din NASA

Linii aeriene Unite în 1930

Aici este primul produs Apple

Contestanții din festivitatea de frumusețe Miss Lovely Eyes din 1930 din Florida poartă măști pentru a-și ascunde restul fețelor”.

Soțiile și membrii Elkilor din Philadelphia se află la o sală de exerciții fizice în 1930.

Obținerea permisului de pilot în anii 1940

Copii dorm în aer liber după masa de prânz la un spital din maternitate din Moscova în 1958.

În primul rând, în 1900

O audiență care poartă ochelari speciali urmărește un „film stereoscopic” 3D la Telekinema de la South Bank din Londra, în timpul festivalului britanic în 1951.

Mașină cu ondulator construită de Icall, de vânzare în 1923

Tehnologiile futuriste din trecut

Craterul nuclear atomic după testarea nucleară

Cursuri de dans în Uniunea Sovietică

Bonus: Berlin în 1945 și astăzi

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Salvia, planta care întăreşte trupul şi mintea 48Nu lua totul personal, oamenii cu energie negativă, se luptă cu ei înșiși 67

10 fotografii care ne dovedesc ca fundalul valoreaza cat o mie de cuvinte 1986Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 102134 de imagini istorice uimitoare care ne arata o noua parte nestiuta a trecutului 147915 imagini care dovedesc faptul sunt cei mai talentați artiști sunt COPIII 18269 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase 295O domnisoara își căuta un soț bogat. Un bancher bogat a si răspuns la doleanțele fetei 1199Operatie reusita – chirurg decedat! Povestea din spatele imaginii a cucerit o lume intreaga! 2757Conversatia uimitoare intre pilotul unui avion de calotori si colegul sau pilot pe avion de vanatoare 2647
SuperClipuri.com 2022