SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor!
Sunt supusi la niste tratamente sub orice critica de strainii care ne spun ca sunt civilizati si repecta regulile si drepturile omului .

Nici in Romania nu exista asa ceva si vorba aia , lucrezi la tine in tara si esti alaturi de familie.

O româncă a scris pentru gazetaromaneasca.com un mesaj despre situaţia romanilor plecaţi la muncă în străinătate: „Lasă că acolo se câştigă bine. Lasă că prin străinătate nu este ca în România, aici este tare greu.

în străinătate banii nu pică din cer. Fiecare om, fiecare femeie, fiecare copil, când a ajuns într-o ţară străină, s-a simţit ca un peşte pe uscat. La propriu. Era singur. El şi noul şef sau noii colegi. Ea şi şeful. Copilul şi învăţătorii. O limbă nouă, un loc nou, nimeni pe care să te poţi baza.

Nu numai că n-ai pe cine conta atunci când dai de greu: trebuie să stai în alertă, să ai grijă cine-ţi este prieten, cui oferi încrederea ta şi în ce fel de grup ajungi.Un om nu pleacă de acasă, printre străini, de dragul vieţii. Nu, pleacă pentru ceva mai bun. Să nu credeţi că o persoană este aşteptată cu braţele deschise printre străini, din păcate nu avem o faimă bună.

Să nu credeţi că lucrurile merg ca pe roate, că ajungi, te angajează cineva imediat, îţi oferă o casă, un contract şi lucrurile merg super bine. Basme, poveşti pe care unii oameni, cei care stau cu mâinile în buzunar pierzând ziua pe la colţ de stradă, le-au spus pentru a se simţi mai puţin puturosi.”

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 109110 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa 532

Așa au arătat figurile istorice care ne sunt prezentate astazi in filme 217815 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 41Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 1467Pasajul Unirii!! Proictul de 900m care a fost realizat in doar 34 de zile! 14215 Fapte uimitoare despre animale pe care nici profesorul tău de biologie probabil nu le știe 534Actorul Morgan Freeman şi-a transformat ferma, de 124 de hectare, într-un sanctuar dedicat albinelor 5559 lucruri pe care avem tendința de a le ignora la începutul unei relații și apoi ajungem sa regretăm amarnic 244Cei mai tari 15 profesori din lume! 62
SuperClipuri.com 2021