SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știți când plătiți cu cardul de credit
O mulțime de oameni devin victime ale infractorilor care îti scanează informațiile despre carduri folosind dispozitive speciale  și apoi  fură banii pe care ii avem pe acele conturi. Astăzi, chiar dacă utilizați cardul în magazine sau restaurante, puteți cădea într-o capcană a acestori oameni care se pare ca nu au limite atunci cand vine vorba de inventivitate.

Ingenico, un producător de terminale pentru carduri de credit, a emis recent un ghid cu privire la modul de identificare a unui dispozitiv de îndepărtare a skimmerului într-un terminal standard (Ingenico iSC250). Noi in acest articol va prezentam tot ce trebuie sa verificati cand faceti o plata cu cardul. Este mult mai bine sa fim precauti decat sa ne lasam prada acestori hoti care nu se opresc niciodata.

Un P.I.O.S ar trebui să fie mai lung și mai larg decât terminalul însuși pentru a corespunde dimensiunii sale. De aceea, un terminal de captare este considerabil mai mare decât unul adevărat. Aceasta este principala caracteristică care ajută la recunoașterea dispozitivelor frauduloase.

Un skimmer care a fost introdus prea repede poate bloca butonul care evidențiază terminalul.

Un astfel de dispozitiv  blocheaza de asemenea, lumina verde LED care ar trebui să fie aprinsă atunci când terminalul scanează o cartelă.

Unele dispozitive neori ajung în calea benzii magnetice când scanează date. Acest lucru duce la mai multe erori de funcționare și încetinește semnificativ funcționarea normală a aparatului. Acordați astfel atenție dacă un terminal funcționează mult mai încet decât ar trebui.

Toate P.I.OS. urile de plată au un stilou atașat acestora, pe care clienții îl folosesc pentru a-și introduce semnătura după scanarea cardului. Un aparat din interiorul unui iSC250 nu permite atașarea stiloului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto 12210 celebrități care nu sunt obișnuite să cheltuiască bani aiurea 87

Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 1634Un preot a inceput sa planga.. el povesteste despre mafia din biserica.. trebuie sa il asculti - VIDEO 2957620 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 1790Oamenii împărtășesc fotografii ale părților lor neobișnuite ale corpului, iar internetul este uimit 481Era clar că se va ajunge aici 11725 de fotografii care pot topi chiar și o inimă înghețată 2091Care este greutatea ideala in functie de varsta? Iata cate kilograme ar trebui sa ai in functie de varsta 843014 familii care nu pot trăi fără umor 78
SuperClipuri.com 2021