SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știți când plătiți cu cardul de credit
O mulțime de oameni devin victime ale infractorilor care îti scanează informațiile despre carduri folosind dispozitive speciale  și apoi  fură banii pe care ii avem pe acele conturi. Astăzi, chiar dacă utilizați cardul în magazine sau restaurante, puteți cădea într-o capcană a acestori oameni care se pare ca nu au limite atunci cand vine vorba de inventivitate.

Ingenico, un producător de terminale pentru carduri de credit, a emis recent un ghid cu privire la modul de identificare a unui dispozitiv de îndepărtare a skimmerului într-un terminal standard (Ingenico iSC250). Noi in acest articol va prezentam tot ce trebuie sa verificati cand faceti o plata cu cardul. Este mult mai bine sa fim precauti decat sa ne lasam prada acestori hoti care nu se opresc niciodata.

Un P.I.O.S ar trebui să fie mai lung și mai larg decât terminalul însuși pentru a corespunde dimensiunii sale. De aceea, un terminal de captare este considerabil mai mare decât unul adevărat. Aceasta este principala caracteristică care ajută la recunoașterea dispozitivelor frauduloase.

Un skimmer care a fost introdus prea repede poate bloca butonul care evidențiază terminalul.

Un astfel de dispozitiv  blocheaza de asemenea, lumina verde LED care ar trebui să fie aprinsă atunci când terminalul scanează o cartelă.

Unele dispozitive neori ajung în calea benzii magnetice când scanează date. Acest lucru duce la mai multe erori de funcționare și încetinește semnificativ funcționarea normală a aparatului. Acordați astfel atenție dacă un terminal funcționează mult mai încet decât ar trebui.

Toate P.I.OS. urile de plată au un stilou atașat acestora, pe care clienții îl folosesc pentru a-și introduce semnătura după scanarea cardului. Un aparat din interiorul unui iSC250 nu permite atașarea stiloului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 tipuri de dureri de cap care ascund probleme grave de sănătate 144934 de citate care arată perfect ce înseamnă să fii îndrăgostit 383

7 fotografii despre ceea ce inseamna fericirea adevarata 388Cele mai amuzante poze în care nimic nu e ceea ce pare 438715 fotografii interesante care nu încetează să ne uimească 1129Deşi are o avere de 6 miliarde de dolari, moştenitorul Samsung, a fost închis într-o celulă de 6 metri pătraţi, cu o saltea pe jos şi fără duș 35341Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele din aceste 9 imagini 407615 poze amuzante din dimineata de dupa o petrecere „reusita" 244O casa ieftina si izolata termic a fost inventata de un roman!! Aceasta este gata in doar 6 zile! 482Câte fete poți vedea în această fotografie? O imagine, în oglindă, care a pus pe jar internetul 220
SuperClipuri.com 2022