SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Nouă asistente dintr-o secție au rămas gravide în același timp. Explicația șefului
Unde te uiţi, vezi o asistentă însărcinată. Se întâmplă la un spital din Maine, Statele Unite, care are într-o singură secţie, nouă angajate cu burtică.

Colegele spun că nu s-au coordonat în niciun fel, dar că soarta a făcut ca ele să rămână însărcinate aproape în acelaşi timp.

Cele cu sarcina mai avansată trebuie să nască luna viitoare. Iar altele vor naşte până în iulie. “O fi ceva în apă”, s-a amuzat şi directorul spitalului.

Sunt multe moduri in care poti ramane insarcinata fara sa iti dai sema!

Ca de exemplu folosirea metodei calendarului pentru urmarirea perioadei fertile
Sa nu intelegeti gresit – este foarte bine sa va cunoasteti corpul si sa stiti despre perioada fertila. Este o idee foarte buna pentru a va intelege corpul si sa va stiti cu aproximatie perioadele de ovulatie. Dar nu este un mod garantat de a va proteja de o posibila sarcina. Dr. Minkin ne recomanda sa ne amintim ca spermatozoizii pot trai in vag1n timp de pana la 5-7 zile, astfel incat, chiar daca ai facut dragoste cand nu erai la ovulatie, ai putea ovula cateva zile mai tarziu timp in care spermatozo1zii sunt prezenti si astfel ramai insarcinata.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Spune și tu această Rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade 3097Nu ești proastă, pentru că te-ai îndrăgostit de el 201

20 de lucruri care pot deruta pe cineva care pune piciorul în Asia pentru prima dată 29522 de fotografii imprevizibile, care te vor face să râzi 139020 de lucruri pe care numai oamenii născuți înainte de 2000 le vor înțelege cu adevărat 165ÎNTREBĂRI SIMPLE, RĂSPUNSURI COMPLICATE 84Amestecă leuștean cu miere și consumă-l cât mai des 2405Bunătatea reală este un limbaj universal 37SCENE SCANDALOASE în biserici: Poliția a luat mascații și s-a dus peste preoți, în timpul slujbelor/ UPDATE: Replica Poliţiei 234Oamenii de știință explică de ce femeile nu ar trebui să mai poarte sutien 1529
SuperClipuri.com 2022