SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Nouă asistente dintr-o secție au rămas gravide în același timp. Explicația șefului
Unde te uiţi, vezi o asistentă însărcinată. Se întâmplă la un spital din Maine, Statele Unite, care are într-o singură secţie, nouă angajate cu burtică.

Colegele spun că nu s-au coordonat în niciun fel, dar că soarta a făcut ca ele să rămână însărcinate aproape în acelaşi timp.

Cele cu sarcina mai avansată trebuie să nască luna viitoare. Iar altele vor naşte până în iulie. “O fi ceva în apă”, s-a amuzat şi directorul spitalului.

Sunt multe moduri in care poti ramane insarcinata fara sa iti dai sema!

Ca de exemplu folosirea metodei calendarului pentru urmarirea perioadei fertile
Sa nu intelegeti gresit – este foarte bine sa va cunoasteti corpul si sa stiti despre perioada fertila. Este o idee foarte buna pentru a va intelege corpul si sa va stiti cu aproximatie perioadele de ovulatie. Dar nu este un mod garantat de a va proteja de o posibila sarcina. Dr. Minkin ne recomanda sa ne amintim ca spermatozoizii pot trai in vag1n timp de pana la 5-7 zile, astfel incat, chiar daca ai facut dragoste cand nu erai la ovulatie, ai putea ovula cateva zile mai tarziu timp in care spermatozo1zii sunt prezenti si astfel ramai insarcinata.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 de ani, dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre” 1328915 ilustratii despre cum arata dragostea atunci cand nimeni nu o vede 372

5 Locuri misterioase din lume pe care nu vi se permite să le vizitați 227315 fapte de care ai auzit dar despre care abia poti crede ca sunt adevărate 146539% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Cum îi va afecta pe viitor 9510 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuri 521Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 25359Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 1008847 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 72620 ilustrații incisive care ne prezinta realitatea in care traim dintr-un unghi complet diferit 47
SuperClipuri.com 2022