SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima
Actele de bunătate sunt fapte mari sau mici, altruiste, pe care le facem spontan pentru a ajuta alți oameni sau animale.  Mulțumită Internetului, putem împărtăși imaginile dragostei și bunătății pe care oamenii o acordă reciproc fără sa astepte nici un fel de recompensă. Prin acest articol vrem sa va aratam ca mai sunt si oameni care daca pot sa ajute pe cineva o fac, si nu au nici un interes si nu asteapta nimic de la acele persoane. Daca toti am gandi asa lumea ar fi un loc mult mai bun si mai sigur.

Tot ce trebuie sa facem este sa ii ajutam pe cei din jurul nostru care au nevoie de un sfat, o mana intinsa sau orice mic ajutor care poate veni din partea noastra. Aceste mici gesturi desi poate pentru noi nu inseamna prea mult pentru acele persoane poate insemna totul.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 fotografii despre ceea ce inseamna fericirea adevarata 39014 cele mai scumpe greșeli făcute vreodată în istorie 2115

32 de coincidențe extrem de rare si aproape imposibil de crezut 2244Epoca petrolului se apropie de sfârșit. A fost creată mașina care merge cu „apă sărată”. Cu automobilul Quant e-Sportlimousine, tehnologia combustibilului trece la un alt nivel 1007Mesajul unei asistente de pe ambulanta iti va lasa de gandit. Ioana a zis pe fata ce avea de spus 60716 lucruri pe care doar piloții le observă atunci când stau pe scaunele dedicate pasagerilor 5516 secrete din avion pe care doar pilotii si insotitorii de bord le stiu 1215Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 584La doar cativa anisori acest baietel canta pe scena unui concurs melodia Carla's Dreams - Eroina - VIDEO 1141722 de fotografii care explică modul în care funcționează lumea 242
SuperClipuri.com 2022