SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Peste o mie de voluntari au plantat 17.000 de pomi într-o singură zi, în Timiș
Pe dealul de la Cralovăț, în Timiș, sâmbătă, în 16 martie, voluntarii au plantat fapte bune – 17.000 pomi, într-o acțiune care face parte din iniţiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România”.

„Pe o ploaie măruntă, ce a căzut în reprize, aproximativ 1.200 de voluntari au plantat 17.000 de puieți forestieri de cer, frasin, paltin și cireș, pentru a preveni erodarea și alunecarea dealului în timp, dar și pentru a extinde pădurea din zonă. Apreciem efortul tuturor, mai ales pe o astfel de vreme, și mulțumim voluntarilor, unii fideli acțiunii noastre, că nu au renunțat și datorită lor plantația va prinde rădăcini” , a declarat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

Au fost prezente grupuri de voluntari organizați de la diferite instituții de ordine și siguranță publică, instituții pentru situații de urgență, facultăți, multinaționale, firme, ONG-uri și mai ales simpli cetățeni timișoreni, care au venit în număr foarte mare: voluntarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, Jandarmeria Română, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Facultatea de economie și de Administrare a Afacerilor – UVT, Facultatea de Chimie Biologie – UVT, Flex Romania, Continental Automotive România, Hella România, Mewi, Litens, Daikin, SIXT, UnifiedPost, Wipro, KPMG, Kaufland.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 37426Cum se folosesc ceapa si prazul pentru a scapa de monturi: 902

20 de minuni care sunt greu de crezut de catre oameni 104520 de fotografii care ne arata de ce copii nu ar trebui să rămână singuri 11277 simptome care ne indica ca avem probleme de colon care nu ar trebui ignorate 1771Aceste este motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle și-au dat demisia din îndatoririle lor regale 5219 oameni care au incercat să-și facă un selfie cool insa au ajuns de rasul internetului 4347 Obiceiuri „sănătoase" la care trebuie să renunțe copiii noștri pentru a nu le dăuna pe viitor 23723 de animale de companie care sunt atât de timide, încât ne fac să ne indragostim de ele 113120 de fotografii rare din trecutul nostru care continuă să ne uimeasca 3378
SuperClipuri.com 2021