SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

17 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului
De câte ori ați reușit să apareti în locul potrivit la momentul potrivit? Acești oameni de mai jos pot confirma că doar o secunda vă poate schimba întreaga viață într-un mod magnific.

1. După o serie de crize epileptice care i-au șters complet întreaga amintire, prietenul lui Jessica, Richard, sa străduit să o facă să se îndrăgostească de el din nou.

2. „Am crezut că ne-am întâlnit pe un site de dating online. De fapt, ne-am întâlnit acum 25 de ani în grădiniță.

3. Când Britney a început să lucreze într-un magazin, a fost un tip care a lucrat alături de ea. Cei doi au petrecut o mulțime de timp pe un chat online vorbind unul cu celalalt, înainte de a realiza că au lucrat împreună. Așa a început dragostea lor.

4. Colegul meu a desenat asta în prima zi a clasei a 7-a. Nici nu ne-am putut imagina că vom începe să ne întâlnim în facultate.

5. Ned, jucător de fotbal, a fost transferat la o altă școală și s-a îndrăgostit de Renee. Au fost foarte surprinși când și-au dat seama că a fost majoretă pentru echipa sa de fotbal.

6. Bunicii mei prezintă pentru National Geographic . 60 de ani mai târziu, sunt încă împreună.

7. După nuntă, am găsit această imagine a soțului meu și a mea de la grădiniță. Nici măcar nu știam despre asta.

8. Acum 10 ani, i-am spus prietenului meu stupid că sunt îndrăgostit de el. Aveam 15 ani. Acum am 25 de ani, suntem căsătoriți și încă e fraier.

9. Erau copii la nunta prietenilor părinților lor. Acum se căsătoresc și ei.

10. Alexandra s-a îndrăgostit de Adam la prima vedere. Dar dacă nu s-ar fi întâlnit din nou la nunta unei rude, nu i-ar fi dezvăluit niciodată sentimentele.

11. „O dată, un tip fără adăpost mi-a cerut să-i dau bani pentru a putea cumpăra un bilet de loterie. Nu eram sigur că a fost cinstit, dar l-am ajutat oricum. A doua zi, a venit la mine, a întors niște monede și a spus că a câștigat 250.000 de dolari. ”

12. Ne cunoșteam de cand eram bebelusi. Și sunt sigur că suntem destinați să fim împreună.

13. M-am îndrăgostit de el când l-am văzut intr-un carusel. Dar i-am spus despre sentimentele mele în liceu. S-a dovedit că și el era îndrăgostit de mine.

14. Dragostea lor s-a nascut la Woodstock si sunt inca impreuna dupa 48 de ani.

15. Nu era foarte mulțumită când a invitat-o ​​să danseze în timpul unei petreceri școlare. Dar ani mai târziu, ei au dansat la propria lor nuntă.

16. După nunta lor, Aimee și Nick au decis să se uite prin pozele lor vechi și și-au dat seama că s-au întâlnit odată într-un parc de distracții. Au uitat complet de asta.

17. „Soția mea și cu mine, la vârsta de 10 ani, am facut aceeași fotografie de vacanță. Nu ne-am întâlnit până când nu am implinit 30. ”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 fotografii care ne dovedesc că Soarele are un simt al umorului extrem de dezvoltat 80Cum arată uniformele școlare obligatorii în 15 țări diferite 583

15 fotografii istorice care ne arata o latura dura a istoriei noastre 396Iaşul are de astăzi cel mai performant robot în chirurgie spinală și neurochirurgie din lume 1877 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 726VIDEO. A început să curgă vin la robinet, într-un orășel din Italia. Cum a fost posibil 216Cele mai rare automobile Dacia. 12 modele care nu stiai ca au existat. Puţini le cunosc şi chiar mai puţini le-au văzut pe viu 820Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel 21012 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult 187610 dovezi indiscutabile că femeile și bărbați nu vor găsi niciodată limbă comună 929
SuperClipuri.com 2022