SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv
7. Începeți cu îndoirea capului în lateral.

Ați observat că femeile își îndoaie capul mai des decât bărbații? Metoda similară pe care o folosesc bărbații în afaceri atunci când aceștia își mențin poziția directă pentru a sublinia dominația. În comunicarea informală, înclinația capului în lateral este un semn de încredere; în lumea animalelor, vena jugulară este prezentată numai celor considerate inofensive și drăguțe.

6. Dezvoltați expresii faciale, jucați-va cu sprâncene.

Oamenii ridică sprâncenele atunci când se întâlnesc cu alți oameni pentru a-i informa că nu intenționează să arate agresivitate. Creierul nostru recunoaște acest semnal de la o distanță de până la 2 m. Dacă vă place o persoană pe care nu o cunoașteți, dați-i un semnal rapid prin înălțarea sprancenelor.

5. Învățați să zâmbiți cu ochii, fără un zâmbet.

Când creierul recunoaște un zâmbet sincer, te face să zâmbești înapoi și să începi să produci endorfine care ajută să simți o bucurie mai mică. Experiența plăcută îi împinge pe oameni să continue să comunice.
Cu un zâmbet real, apar riduri mici în jurul ochilor, iar pomeții și colțurile gurii se mișcă în sus.

4. Spuneti ceva in șoaptă, fără vreun motiv.

Pentru a preveni pauzele incomode în mijlocul unei conversații, utilizați o declarație simpatică ușoară referitoare la ultima expresie a persoanei cu care vorbiți. Aceasta este o modalitate destul de simplă de a continua conversația și de a crea o atmosferă relaxată.

Șoptirea este percepută ca o formă intimă de comunicare. Încercați să spuneți ocazional anumite fraze în șoaptă, înclinându-vă ușor spre cealaltă persoană, ca și cum ați împărtăși un secret. Acea persoană se va inclina instinctiv spre tine să audă mai bine. Încălcarea minoră a spațiului personal și sentimentul că ați împărtășit un secret vă vor aduce împreună.

3. Lăsați-i pe oameni să se laude.

Cea mai bună modalitate de a face un compliment este de a încuraja o persoană să se laude. În timpul unei conversații, îndemnați adversarul să vorbească despre realizările sau meritele lor, apoi arătați surprinzător: „Ați făcut-o cu adevărat? Cum ați reușit să o faceți? „Astfel de întrebări vor îndemna persoana să se complimenteze.

2. Acordați atenție canilor de cafea când petreceți timpul împreună.

70% din informațiile importante sunt împărtășite în timpul mesei. Gesturile lor în acest moment reflectă emoții, sentimente și simpatii. Dacă interlocutorul pune paharul ca și cum ar zidi un perete , aceasta indică o dorință de a mări distanța. Vă amintiți că atunci când vă așezați la masă cu prietenii, eliminați imediat toate lucrurile inutile în lateral pentru a crea un spațiu deschis pentru comunicare?

1. Urmăriți buzele interlocutorului, învățați să schimbați culoarea ochilor.

Persoanele care isi ating buzele cu degetele sau obiectele sunt timide. Acest lucru se va întâmpla dacă ii puneti o întrebare incomodă sau aduceți un subiect pe care interlocutorul va dori să îl evite. Urmăriți aceste gesturi pentru a reacționa și corecta propriul dvs. comportament la timp.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Celulele tale ascultă: iată cum te ajută modul în care conversezi cu corpul tău 177Istorie la gunoi: În Brăila, unde s-a folosit pentru prima oară în lume beton armat, se „dărâmă” docurile lui Saligny, „vedete” în cărţile lui Istrati 1 1341

7 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 400O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat! 343Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar 32663 zodii care se umilesc din dragoste 1917Brigitte Macron, o nouă aparție exemplară. Ținuta cu care a atras toate privirile într-un orășel din Franța 1503CCR amână până pe 6 mai decizia privind desfiinţarea pensiilor speciale. Reacţia USR: Guvernul să îşi asume prin OUG eliminarea lor 863Orice Gospodina trebuie sa vada asta.. Cum poti sa gatesti aceasta gustoasa si frumoasa placinta ? Imi lasa gura apa cand vizionez acest video - VIDEO 41790Fost Avocat al Poporului: ”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională” 159
SuperClipuri.com 2023