SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 trucuri de la un fost agent FBI pentru a deveni cu 200% mai atractiv
7. Începeți cu îndoirea capului în lateral.

Ați observat că femeile își îndoaie capul mai des decât bărbații? Metoda similară pe care o folosesc bărbații în afaceri atunci când aceștia își mențin poziția directă pentru a sublinia dominația. În comunicarea informală, înclinația capului în lateral este un semn de încredere; în lumea animalelor, vena jugulară este prezentată numai celor considerate inofensive și drăguțe.

6. Dezvoltați expresii faciale, jucați-va cu sprâncene.

Oamenii ridică sprâncenele atunci când se întâlnesc cu alți oameni pentru a-i informa că nu intenționează să arate agresivitate. Creierul nostru recunoaște acest semnal de la o distanță de până la 2 m. Dacă vă place o persoană pe care nu o cunoașteți, dați-i un semnal rapid prin înălțarea sprancenelor.

5. Învățați să zâmbiți cu ochii, fără un zâmbet.

Când creierul recunoaște un zâmbet sincer, te face să zâmbești înapoi și să începi să produci endorfine care ajută să simți o bucurie mai mică. Experiența plăcută îi împinge pe oameni să continue să comunice.
Cu un zâmbet real, apar riduri mici în jurul ochilor, iar pomeții și colțurile gurii se mișcă în sus.

4. Spuneti ceva in șoaptă, fără vreun motiv.

Pentru a preveni pauzele incomode în mijlocul unei conversații, utilizați o declarație simpatică ușoară referitoare la ultima expresie a persoanei cu care vorbiți. Aceasta este o modalitate destul de simplă de a continua conversația și de a crea o atmosferă relaxată.

Șoptirea este percepută ca o formă intimă de comunicare. Încercați să spuneți ocazional anumite fraze în șoaptă, înclinându-vă ușor spre cealaltă persoană, ca și cum ați împărtăși un secret. Acea persoană se va inclina instinctiv spre tine să audă mai bine. Încălcarea minoră a spațiului personal și sentimentul că ați împărtășit un secret vă vor aduce împreună.

3. Lăsați-i pe oameni să se laude.

Cea mai bună modalitate de a face un compliment este de a încuraja o persoană să se laude. În timpul unei conversații, îndemnați adversarul să vorbească despre realizările sau meritele lor, apoi arătați surprinzător: „Ați făcut-o cu adevărat? Cum ați reușit să o faceți? „Astfel de întrebări vor îndemna persoana să se complimenteze.

2. Acordați atenție canilor de cafea când petreceți timpul împreună.

70% din informațiile importante sunt împărtășite în timpul mesei. Gesturile lor în acest moment reflectă emoții, sentimente și simpatii. Dacă interlocutorul pune paharul ca și cum ar zidi un perete , aceasta indică o dorință de a mări distanța. Vă amintiți că atunci când vă așezați la masă cu prietenii, eliminați imediat toate lucrurile inutile în lateral pentru a crea un spațiu deschis pentru comunicare?

1. Urmăriți buzele interlocutorului, învățați să schimbați culoarea ochilor.

Persoanele care isi ating buzele cu degetele sau obiectele sunt timide. Acest lucru se va întâmpla dacă ii puneti o întrebare incomodă sau aduceți un subiect pe care interlocutorul va dori să îl evite. Urmăriți aceste gesturi pentru a reacționa și corecta propriul dvs. comportament la timp.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

4 lucruri pe care producatorii de sticle de plastic nu isi doresc sa le afli niciodata 2775Te-ai gândit că poate Dumnezeu te ține singură pentru un motiv... 146

12 Lucruri moderne care au existat cu mult timp înaintea noastră 219120 de oameni care fac greșeli stupide, fără a realiza acest lucru 3174Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală? 308 metode simple care te ajută să- ți refaci dinții și să- i protejezi de carii 34605 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 68Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă! Uite ce bine arată după atâția ani de pușcărie! - Galerie foto - BZI.ro 2614 persoane care au pariat pe auto-ironie și au câștigat marele premiu 67610 fotografii care ne arată puterea voinței umane 72
SuperClipuri.com 2023