SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

25 de Oamenii care au devenit foarte atractivi când au inceput sa lucreze la aspectul lor
Nu toată lumea se poate accepta pur și simplu spunând: „Mă iubesc așa cum sunt eu și nu-mi pasă de părerile altora!” Chiar dacă mulți spun că frumusețea nu este cel mai important lucru, mulți oameni devin deprimați când nu le place ceea ce văd în oglindă. Acești oameni s-au aflat în această situație și nu vor mai ajunge acolo.

„Am pierdut 100 de kilograme și mă simt minunat.”

„Mi-a luat 2 ani și 3 luni pentru a intra în formă, dar a meritat.

Părinții mei au divorțat și am locuit cu bunicul meu de multă vreme. Am fost înconjurat de femei. A fost rău pentru mine. Am fost agresat în școală. Și am fost gras. După aceea, m-am mutat și am intrat la colegiu. Am fost speriat de a fi agresat din nou, așa că am încercat să întâlnesc o mulțime de oameni și am vrut să fiu foarte comunicativ. Mi-am făcut prieteni adevărați și m-au ajutat să am un stil de viață mai activ. Așa am reușit să pierd în greutate. Acum pot comunica cu orice persoană. ”

„Diferența dintre aceste două fotografii este de 4 ani. Și mă obișnuisem să nu mă bucur cum arăt.

„Eu când aveam 19 și 21.”

„Am fost deprimata din cauza modului în care aratam. Nici nu am vrut să trăiesc. Dar am decis că am sa reușesc să schimb totul, așa că am început să scap de greutate. Acum mă simt minunat și mă bucur de viața mea! ”

„3 ani între aceste fotografii. Unii oameni nu cred că sunt eu.

„Atât de mult m-am schimbat în 3 ani! Înainte, nu ieseam prea mult. Am fost foarte timida. Acum trăim într-o perioadă în care schimbarea aspectului dvs. este foarte ușoară. ”

„Trebuie să recunosc că nu am putut să pierd din greutatea de foarte mult timp. Un doctor cu adevărat profesionist m-a ajutat mult. ”

„N-am făcut nimic special, dar nu mai sunt urât.”

„Am restabilit ceea ce a fost distrus in 20 de ani de McDonald’s și Cola.”

„15 luni mai tarziu am o barbie! Acum fac tot ce pot pentru a-mi menține greutatea „.

Am pierdut 100 de kilograme și continui să lucrez la corpul meu

„Acesta este iubitul meu la varsta de 16 si 21. Este greu de spus ca este aceeasi persoana.”

„Diferența este de doar 4 ani. Eram un tocilar, iar acum sunt macho.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de imagini care dovedesc că absurditatea este întotdeauna undeva în jurul nostru 4769Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 45288

Actorul Morgan Freeman şi-a transformat ferma, de 124 de hectare, într-un sanctuar dedicat albinelor 55511 lucruri mai putin cunoscute despre restaurantele fast-food pe care doar angajații lor le stiu 192Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 220"La BADANTE RUMENA "– o melodie care iti va provoca lacrimi ! Foarte emotionante versuri ! Va place interpretaria lor ? - VIDEO 2683724 de barbati care ar trebui să fie numiți iubitii anului 103924 de oameni care incalcă orice regulă intr-un mod absolut hilar 358Salvie - beneficii, proprietati si contraindicatii – Natura Vindecătoare 23Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1886
SuperClipuri.com 2022