SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Al Bano se căsătorește din nou la 75 de ani
Artistul şi Romina Power se pregătesc să meargă din nou la altar! Cel puțin așa anunță ziarele din Italia, printre care săptămânalul „Nuovo” și revista Oggi.

După ce artistul s-a despărțit de soția sa, Loredana, acesta s-a întors la fosta sa soție, despre care a declarat în nenumărate rânduri că a fost iubirea vieții lui.

Celebrul cântăreț italian și Loredana s-au despărțit cu scandal, după ce soția lui mult mai tânără l-a acuzat că ar înșela-o cu fosta lui soție, Romina.

Frumoasa blondă a declarat în cadrul unor emisiuni TV că între Al Bano și Romina este mult mai mult decât o simplă colaborare profesională, fapt pentru care a decis să-l părăsească ca să nu stea în calea fericirii lui.

Se pare că Loredana a avut dreptate, iar acum cuplul de aur al Italiei se gândesc să se căsătorească din nou la 48 de ani de la prima lor căsătorie.

Al Bano şi Romina Power se căsătoresc la 48 de ani de la prima căsătorie

Al Bano (75 de ani) şi Romina Power (66 de ani) au divorțat în 1999, artistul învinovățind-o pe Romina pentru dispariția fiicei lor cea mare Ylenia. De atunci, timp de 19 ani s-au certat prin tribunale și pe la TV, însă din 2013 au decis să îngroape securea războiului.

Ba mai mult, ei și-au reluat și colaborarea profesională, însă se pare cei doi și-au dat seama că între ei mai există sentimente puternice. Romina a declarat chiar anul trecut, într-un interviu că ea încă îl mai iubește pe Al Bano, iar acum cei doi vor să meargă din nou în fața altarului.

Ei au adus pe lume patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani). Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”. Însă, viața lor împreună s-a năruit în 1994, când fiica lor cea mare Ylenia a dispărut New Orleans. De atunci, nu au mai știut nimic de ea.

Fiica lui Al Bano şi Romina Power, Ylenia Carrisi , a fost data dispărută dispărută în SUA în ianuarie 1994. Abia după 22 de ani, poliţia americană e pe cale să resolve ancheta.

Se pare că Ylenia Carrisi ar fi fost ucisă de un camionagiu american, arată o anchetă ale cărei rezultate au fost anunţate de şeriful din Palm Beach. Urmează însă ca probele ADN să confirme această pistă, potrivit libertatea.ro.

Ylenia Carrisi se afla în SUA, la vârsta de 24 de ani, în momentul dispariţiei. Tânăra decisese să ia o pauză de la studii pentru a călători prin lume.

Nimeni nu a mai auzit nimic de ea de atunci şi, după căutări şi alarme false, Al Bano a decis ca fiica sa să fie declarată în mod oficial moartă, în ianuarie 2013.

O anchetă derulată în SUA vine acum să susţină decizia. Potrivit Poliţiei din Palm Beach, un şofer de camion a recunoscut în 1996 că ar fi ucis o tânără cu semnalmentele lui Carrisi, pe care o chema Suzanne – numele cu care fiica cuplului de artişti se prezenta în SUA. Cria a avut loc în Tampa, Florida.

Pentru a confirma ancheta, autorităţile vor folosi acum probele ADN trimise de Al Bano din Italia pentru a le compara cu cele prelevate de la rămăşiţele victimei şoferului de camion.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum să îți dai seama că un BĂRBAT te place și e interesat de tine 1087Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei 1102

18 imagini perfect sincronizate care ne fac să ne întrebăm daca sunt reale 2916 lucruri uimitoare din Japonia care ar trebui să fie peste tot pe Pământ 256210 lucruri mai puțin știute despre fluviul Dunărea. Nostradamus, în urmă cu 500 de ani amintea despre acesta apă curgătoare în catrenele sale 808Mesajul unui poliţist, după ce a văzut fluturaşul de salariu al unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui” 924413 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi! 45923 de fotografii neobișnuite care oferă o perspectivă complet nouă asupra trecutului 1560Horoscop zilnic 27 mai 2018: Capricornii sunt sfătuiți să-și petreacă mai mult timp cu familia 31810 imagini care ne arată exact cum este viata atunci cand ai un frate 18
SuperClipuri.com 2022