SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil




1. Indi, cangurul orfan
Indi este unul dintre locuitorii rezervaţiei „The Kangaroo Sanctuary” din Alice Springs, Australia. Orice ar face aceşti oameni care salvează animale, cu siguranţă fac lucruri minunate, pentru că Indi nu este singurul cangur care îi îmbrăţişează în fiecare zi.

2. Motanul Nobby Nobbs
Acest motan avea 12 ani şi era complet surd când în cele din urmă a fost adoptat, după ce locuise într-un garaj din Texas. În ciuda atâtor ani în care a fost neglijat, când Karyn Poplin de la Kitty Adventure Rescue League and Sanctuary l-a întâlnit pe Nobbs, acesta s-a ataşat imediat de salvatorul său şi de atunci sunt nedespărţiţi.

3. Purcelul Radish
Acest biet purcel a căzut dintr-un camion care se deplasa spre abator şi a fost salvat de o familie cu dragoste pentru animale după ce suferise mai multe leziuni. Salvatorii lui l-au îngrijit până când s-a făcut bine şi acum şi-a găsit un cămin permanent la ferma acestora.

4. Leul Juniper
Se pare că Juniper oferă mai mult decât un pupic prietenos în această fotografie, îmbrăţişând-o pe salvatoarea sa, Ana Julia Torres. Femeia a salvat leul dintr-un circ unde suferise multe abuzuri.

5. Veveriţa Bella
În 2009, Brantley Harrison a găsit un pui veveriţă care fusese atacat de o bufniţă. După ce a îngrijit-o timp de 5 luni, femeia a eliberat-o pe Bella în natură. În ciuda faptului că a fost fericită să trăiască în mediul natural, Bella şi-a vizitat familia adoptivă în fiecare zi, timp de 8 ani!

6. Gorila orfană
Patrick Karabaranga este administrator al Parcului Naţional Virunga din Congo. Şi-a făcut o prietenă pe viaţă când şi-a arătat compasiunea faţă de o gorilă adolescentă ai cărei părinţi au fost împuşcaţi de braconieri.

7. Râsul Benji
Acest râs a fost salvat de un băiat cu inimă mare, care nu putea să nu se gândească la animalele surprinse de incendiile care au devastat vestul Statelor Unite. Când George a venit acasă cu bietul animal, părinţii l-au lăsat să-l îngrijească, iar acum cei doi sunt de nedespărţit.

8. Pisicuţa Hallie
O familie care se deplasa pe o autostradă din Virginia de Vest a văzut o pisică grav rănită pe marginea drumului. În loc să o lase să-şi găsească sfârşitul, au luat-o şi au dus-o la Itty Bitty Kitty Committee, o organizaţie de salvare a animalelor din oraşul Charleston. Salvatorii i-au pus numele Hallie Greer pentru că a fost găsită lângă ieşirea Hal Greer din Huntington. Micuţa Hallie este extrem de recunoscătoare familiei sale adoptive şi nu se opreşte din tors de fiecare dată când se revede cu personalul medical care a ajutat-o să se însănătoşească.

9. Un câine recunoscător
Este destul de rar ca un animal de companie să se bucure când merge în vizită la veterinar, dar acest patruped ştie exact cui să mulţumească pentru că îl face să se simtă mai bine. O zi de lucru minunată pentru veterinari şi personalul medical.

10. Duke
Duke şi proprietarul său au fost prinşi de inundaţii în timpul unei furtuni din Texas. Proprietarul lui Duke a reuşit să-l ţină lângă el în timp ce a sunat după ajutor. Este clar că patrupedul ştie cine şi-a pus viaţa în pericol pentru a-l salva atât pe el, cât şi pe proprietarul său. Când a ajuns pe teren sigur, câinele a alergat imediat la pompierul salvator, copleşindu-l cu sărutări.

Citeste continuarea pe livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Numai in ROMANIA poti sa vezi astfel de IMAGINI! Ma doare BURTA de cat am RAS! 16596



Cine a spus ca Fetele nu se gandesc la prostii cu Barbatii, trebuie sa vada acest VIDEO.. 4375





Doar oamenii din clasa mijlocie irosesc bani pe 5 lucruri pe care cei bogați nu le cumpără! 5052



Cum arată standardele de frumusețe feminină în diferite țări din întreaga lume 541



Cada lui Dumnezeu!! Un loc unic in lume care nu a fost atins de schimbarile climatice in ultimii 7.500 de ani!! 1013



Oamenii care renunță la micul dejun sunt mult mai dispusi unui atac de cord 86



O doamnă și-a pus pungile și geanta lângă ea, pe scaunul din autobuz. Un tânăr a rugat-o să le dea la o parte pentru a se așeza și el. Femeia i-a zis: 9956



Timp de 20 de ani un cuplu a plantat două milioane de copaci. Animalele s-au reîntors cand totul a revenit la normal 4184



Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 916



19 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 59




SuperClipuri.com 2022