SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce face acest pusti pentru a-si indeplini visul, te impresioneaza pana in maduva oaselor
Andrei este un puști din Bacău, de 18 ani. Licean, cu planuri mari. Dorește să dea la Facultatea de Informatică din Cluj, pasionat fiind de tot ce înseamnă calculatoare, fapt ce ni l-a confirmat chiar mama lui.

Am aflat de el dintr-un anunț postat pe mașini, anunț prin care își oferea serviciul de a curăța zăpada pentru a strânge bănuți cu scopul de a-și cumpăra un laptop performant, care să-l ajute să-și îndeplinească visul, acela de a urma o facultate. Pe noi, personal, ambiția lui ne-a emoționat și ne-am dori ca alături de voi, să dăm aripi planurilor de viitor ale acestui copil.
Suma necesară ar fi undeva între 4500-5000 de lei pentru un laptop și accesorii.

Contul în care puteți face donații este:
RO79BTRLRONCRT0268453301
Titular: Alexandru Ioana-Irina
CU PRECIZAREA LA DETALII: DONAȚIE ANDREI

Mulțumim, oameni frumoși!

Vom reveni de la fața locului, în clipa în care îi vom face surpriza lui Andrei și îi vom vedea împreună, bucuria pe chip. Înainte ca noi să mediatizăm povestea lui, era chiar dezamăgit de faptul că nimeni nu îl suna pentru a-i deszăpezi mașina.

sursa: Alexandru George

 

Actualizare: Numarul de telefon a fost sters deoarece problema a fost rezolvata.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 animale adorabile care te vor face sa râzi 55Cu o lună înainte de un infarct miocardic, corpul te avertizează - iată cele opt semne 17273

17 fotografii cu animale care îți vor vindeca sufletul mai bine decât psihoterapia 36Pare ceva banal dar stiti care este in realitate semnificația autocolantelor de pe fructe 100110 fapte care arată cât de uimitor este corpul feminin 268Avocatii, notarii si executorii judecatoresti, scutiti de Guvern de plata utilitatilor si a chiriei 16Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele în aceste 8 imagini 5371Batrana are peste 90 ani, dar uite cat de meserias conduce acest Range Rover! FA‚RA‚ CUVINTE.. vezi VIDEO 1634414 fotografii făcute în mod ilegal la diferite obiective turistice 17912 semne pe care corpul le transmite atunci cand consumam prea mult zahăr 3186
SuperClipuri.com 2020