SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

2 întrebări la care pot răspunde numai un nebun sau un geniu
Este practic imposibil să spui unei persoane normale ca este un schizofrenic . Multe teste și metode psihiatrice sunt folosite pentru a afla ce se întâmplă în capul pacientului și a determina dacă are nevoie de ajutor.

Bright Side a pregătit pentru dvs. două întrebări simple la care  poate răspunde doar o personalitate schizofrenică sau extraordinară.

Important: Pentru a obține rezultate precise, răspundeți la întrebări în funcție de sentimentele dvs. Încercați să vă concentrați pe ceea ce vedeți, nu pe cum ar trebui să arate. Acum, uită-te la imagini cu atenție și răspunde la întrebări.

1. Este masca convexă (Care are suprafața rotunjită și bombată) pe o parte sau două?

2. Este masca rotita intr-o directie sau in doua?

Răspunsuri

1. Masca este convexă numai pe o parte.

2. Masca se rotește în direcția corectă.

Cine ești tu? Nebun sau geniu?
Dacă ați răspuns la ambele întrebări greșit, nu vă faceți griji: sunteți o persoană complet sănătoasă. Dacă unul dintre răspunsuri ți-a fost evident, este timpul să-ți aduci un prieten psihiatru.

Adevărul este că creierul unei persoane sănătoase tinde spre auto-înșelăciune . Aceasta ia în considerare formele artificiale și umbrele suplimentare, „corectând” imaginea. Înghitim cârligul iluziei, indiferent dacă vrem sau nu.

Schizofrenicii nu au această imaginație. Creierul lor nu poate stabili legătura dintre detalii. Ei văd masca la fel cum este cu adevărat. Pentru ei, masca este concavă și se rotește într-o direcție.

Ce diferență are geniul? Schizofrenicul și geniul nu sunt atât de diferiti. Dar totuși, este posibil să se facă distincția între ei. Personalitățile de geniu posedă ambele tipuri de gândire: cea a unei persoane sănătoase, precum și a celei schizofrenice, și sunt capabile să treacă între tipurile de gândire. Ei văd iluzia doar așa cum o vede o persoană obișnuită, dar ei văd și captura imediat. Dacă vor, creierul lor poate opri percepția înșelăciunii.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Declarație uimitoare a martorului principal în dosarul Teldrum: ‘Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh’ 101110 fotografii care demonstreaza că în fiecare colț al lumii frumusetea este văzută altfel 2755

Românul care e pe cale să trateze cea mai grea boală a omenirii 869Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu..... 20Motivul numărul #1 pentru care nu îți poți găsi adevărata dragoste 259Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2020 sunt 20 oameni“ 947Ce ar trebui să știți când plătiți cu cardul dvs. de credit pentru a fi in siguranta 49Pavel Bartoș, declarație emoționantă despre soția lui: ”Întotdeauna găsește rezolvarea pentru orice problemă” 14123 de fotografii retro care captează frumusețea corpului uman 1643Top 10 Oameni cu cele mai rare MUTAŢII GENETICE 6872
SuperClipuri.com 2022