SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mobilizare generala. Medicii britanici vin gratuit să salveze viața unui bebeluș din Cluj. Cei români sunt în concediu
Mobilizare generală pentru un băiețel de numai o săptămână care s-a născut la Cluj cu o gravă malformație la inimă.

Copilul trebuia operat de urgență, însă, din păcate, cei doi medici care fac asemenea intervenţii în România sunt în concediu. Bebelușii care se nasc cu astfel de malfromatii trebuie ajutați în primele săptămâni de viață. În final, o echipă de medici din Anglia s-a oferit să îl opereze, de urgență, gratuit.

Imediat după naşterea băieţelului la clinica din Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte în Comisia de Sănătate, a făcut un apel la alţi medici care nu sunt în concediu şi care sunt capabili să îl opreze pe Ştefan. Din păcate, în România, astfel de operaţii le fac doar doi medici: unul de la Targu Mureş şi altul la Cluj şi este vital ca ele să fie realizate imediat după naştere.

De acest caz, devenit public pe reţelele sociale, a auzit şi o echipă de medici din Bristol care vor veni special în ţara în 14 ianuarie ca să îl opereze atât pe el, cât şi pe alţi copii aflaţi acum în spitalul din Sibiu.

Probleme sunt şi în ceea ce priveşte reanimarea pediatrică, mai precis procedurile vitale necesare după aceste intervenţii pe cord deschis. Dacă analizele vor fi bune, copilul va putea fi operat săptămâna viitoare.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Reguli de viață de la Bernard Shaw: atunci când vei învăța să nu povestești nimic nimănui, totul va fi bine 6712020 va fi un an al ascensiunii spirituale, iar 2019 pavează drumul 191

Un psiholog desenează în timpul liber. Trebuie să te uiți cu sufletul pentru a înțelege aceste fotografii 40713 cupluri care se ocupă de problemele familiei mai bine decât orice psiholog 172„Ochii“ din cer: 25 de imagini din satelit care îți vor schimba felul în care vezi lumea 677ROMANUL ce a Cucerit Britanicii au Talent.Vezi cum au reactionat Juratii...VIDEO 924Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card 980215 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 3326In Romania se afla cea mai inalta cruce care este amplasta pe varful unui munte!! Povestea insa este una emotionanta! 218Oamenii de știință sunt de părere că este bine să... înjuri 115
SuperClipuri.com 2021