SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă
Dragostea faţă de animale nu ţine cont de vârstă, de situaţia financiară, sau de mediul social din care facem parte. Există iubitori de animale în întreaga lume, care îşi asumă responsabilitatea în fiecare zi pentru a îmbunătăţi viaţa necuvântătoarelor.

Uneori poate fi persoana la care te aştepţi cel mai puţin; casiera de la supermarketul local, profesorul de la şcoala unde învaţă copilul tău, sau, ca în cazul de faţă, un şofer de autobuz.

Gestul plin de altruism pe care l-a făcut acest şofer este atât de emoţionant şi pozitiv, încât le-a făcut ziua mai frumoasă tuturor celor care au aflat de această întâmplare.

Şi partea cea mai buna: întreaga scenă a fost surprinsă pe camera video…Santiago, Chile. Un şofer de autobuz aflat pe traseul obişnuit vede un câine urcând în spatele unui bărbat. Ideea iniţială a şoferului a fost că patrupedul era animalul de companie al omului respectiv, dar în momentul în care a ajuns la ultima staţie a văzut că patrupedul se afla încă pe scaun.

Stătea la fel ca orice alt pasager obişnuit, privind prin fereastra lumea de pe stradă.

Şoferul a decis că nu va forţa câinele să coboare la capătul traseului, atât pentru că era departe de locul în care patrupedul se urcase, cât şi pentru că era frig afară. Ce a făcut însă în schimb a fost să întoarcă autobuzul şi să-şi continue traseul stabilit în sens invers.

Este un adevărat exemplu de a te purta cu animalele aşa cum ar trebui să fie tratate. Şi în timp ce mulţi oameni ar putea reacţiona negativ la faptul că patrupedul era aşezat pe un scaun, acest lucru nu l-a deranjat deloc pe şoferul autobuzului. De fapt, bărbatul a şi filmat întreaga scenă.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină' 186517 trucuri ale unui geniu care vă vor duce viața la nou nivel 3244

În Statele Unite au decis să combine azilurile de bătrâni cu grădinițele. Rezultatul a depășit toate așteptările! 174Spune NU AVORTULUI ! Distribuie daca esti impotriva AVORTULUI - Un medic explica cum are loc acest proces.. vezi VIDEO 107120 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an 303416 fotografii care o sa te faca sa crezi ca nu vezi bine 7151Supraviețuitorii de pe Titanic pretind că NU un Iceberg a distrus Nava 1731Top 6 cele mai scumpe mâncăruri din lume 462Câini își iubesc stapanii si stiu sa arate acest lucru in diferite moduri 23424 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 3894
SuperClipuri.com 2022