SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cea mai frumoasa tema de vacanta data de o invatatoare din Romania
O invatatoare din Romania s-a gandit sa renunte la obositoarele teme de vacanta cu care sistemul de invatamant romanesc i-a obisnuit pe elevi.

In schimb, le-a dat elevilor sai, pe o bucata de hartie, o lista cu lucrurile pe care trebuie neaparat sa le faca peste vara. Mesajul sau a ajuns, prin intermediul retelelor de socializare, la peste un milion de oameni.

Tema pentru vacanta:

1. Sa te trezesti intr-o dimineata sa privesti rasaritul.
2. Sa alergi descult pe malul marii.
3. Sa fii vesel in fiecare zi.

4. Sa dansezi in fiecare zi.
5. Sa citesti ceva frumos zilnic.
6. Sa-i faci pe parinti sa zambeasca cel putin o data pe zi.

Aceasta este tema data de o invatatoare din Romania, Simona Gabriela, elevilor sai. Imaginea a fost postata pentru prima data pe internet de Raluca Tache, mama unuia dintre elevii invatatoarei.

Apoi, imaginea a fost preluata de publicatia Smart & Happy Child si postata pe pagina de Facebook cu acelasi nume.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii care nu sunt pentru cei slabi de inimă 3214 alimente pe care trebuie să le speli și 4 alimente pe care nu trebuie să le speli înainte de ultilizare 1962

Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 57910 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 511Supraviețuitorii de pe Titanic pretind că NU un Iceberg a distrus Nava 167711 Caracteristici fascinante ale corpului pe care le poți vedea doar o dată în viață 4238Calausul, dans traditional Romanesc.. Vezi cat de frumos danseaza acesti baieti.. VIDEO 1006In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 9937Cele mai amuzante coincidente: 15 imagini care te fac să le priveşti de două ori 178011 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin 81
SuperClipuri.com 2020