SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bătrânei de 83 de ani i se ridicase rochia din cauza vântului, un bărbat curios îi vedea părțile intime și a întrebat-o cum de, la vârsta ei, nu-i e rușine. Răspunsul ei e aur curat: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are…”
Toate femeile știu cât de dificil poate fi să porți rochie într-o zi cu vânt, trebuie încontinuu să o ții pentru a nu-ți expune părțile intime și lenjeria. Această bătrână a fost remarcata pentru ca avea de înfruntat aceeași problemă, dar a ales altfel. Povestea de față ne demonstrează că e important să ne știm prioritățile, mai ales când îmbătrânim.

Lucrurile care păreau important în tinerețe, vor părea mai târziu lipsite de importanță, față de altele. Iată în ce fel:

O bătrână de 83 de ani stătea la marginea unui vas de croazieră. În acea zi era un vânt foarte puternic, iar femeia își ținea bine pălăria, pentru a nu fi luată de vânt.
Un domn mai în vârstă, din Marea Britanie, s-a apropiat de ea și i-a zis: ,,Mă scuzați, doamnă. Nu vreau să fiu necioplit și prea direct, dar știați că rochia vă este ridicată de vântul puternic?

,,Da, știu”, a spus femeia, ,,Dar am nevoie de ambele mâini pentru a-mi ține pălăria”.
Bătrânul domn a roșit, a încercat să își schimbe direcția privirii, apoi a exclamat: ,,Dar, doamnă, părțile intime vă sunt la vedere!”
Femeia s-a uitat în jos, apoi s-a uitat la bărbat. A zâmbit larg și i-a răspuns: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are 83 de ani vechime, dar pălăria asta am cumpărat-o abia ieri”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Amintirea unui înger printre oameni: Nașterea dr. Alexandru Pesamosca. A operat peste 45.000 de copii: Astea-s împliniri domnule, nu vile și mașini! 4831„Zaga Zaga” cel mai mare parc de agrement din Romania!!! Un loc unde relaxarea si distractia se imbina perfect!! 334

Soțul a intrat în duș, după ce soția tocmai ieșise de acolo. În acel moment a sunat cineva la ușă… 329832 de imagini care ne demonstreaza ca Japonia este cu mult in fata altor tari 34320 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA! 614215 animale care nu trebuie decât să scoată limba pentru a produce o explozie de drăgălăşenie 836Unde sunt copiii României “dragi” politicieni? 160 000 de copii români au început școala numai în Italia 52Femeile din întreaga lume au ales 25 cei mai frumoși bărbați ai anului 2020 192Si-au fotografiat cainii in cele mai amuzante ipostaze!! Priviti cat sunt acestia de haiosi!!! 207Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!" 404
SuperClipuri.com 2022