SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cei mai tari 15 profesori din lume!
Cu toții avem un profesor preferat de care ne amintim din zilele noastre de școală sau de universitate și aproape toată lumea are amintiri îndrăgite cu un profesor care, într-un fel, ne-a inspirat, era pasionat de meseria lui și era interesat de nevoile noastre.

Echipa noastra dedică acest articol exact profesorilor – persoanelor care știu să comunice cu copiii și fac ca procesul de învățare să fie captivant și distractiv. Vă mulțumim că sunteți voi!

1. O studentă a venit la curs cu copilul ei pentru că nu avea bani pentru a angaja un babysitter. Când copilul a început să plângă, profesorul l-a luat de la mama sa, l-a calmat și a continuat prelegerea.

2. „ Fiecare lucru pe care l-am spus o sa fie la examen!” Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să asculți cu atenție.

3. Adevărații profesioniști nu acceptă nicio convenție.

4. Profesor de istorie. Ce altceva?

5. Ceasul unui profesor în timpul unui examen. „ Timpul trece, tu treci?”

6. Un profesor de fizică explică proprietățile lichidelor.

7. Un profesor de artă creează în fiecare zi o nouă capodoperă de tablă pentru a-si inspira elevii .

8. Un adevărat profesionist va găsi întotdeauna calea de a desena un triunghi.

9. Profesorul meu a spus că dacă toată lumea din clasa noastră primește note excelente la testul nostru, se va îmbrăca ca Scooby Doo și va aduce șampanie fără alcool pentru noi. Cu toții am încercat foarte mult, iar profesorul nostru și-a ținut cuvântul.

10. Profesorul nu l-a trezit pe studentul adormit și nici nu l-a criticat, dar a menținut spiritele clasei ridicate.

11. Acest profesor a găsit un pisoi fără stăpân lăsat lângă școală. Prelegerea a fost interesantă.

12. Biroul profesorilor de astronomie.

13. Un profesor de matematică sărbătorește Ziua lui Pi.

14. Un profesor de fizică face un experiment.

15. Un profesor le permite elevilor să-și exprime creativitatea pe rochia ei în ultima zi de școală.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 lucruri obișnuite a căror utilitate nimeni nu o stie 1589Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 9589

15 schimbări, în organismul tău, după ce consumi semințe de chia 60220 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc 16059 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 464O doctorita si-a publicat fluturasul cu salariul de 2400 euro pe Facebook cu mesajul: „De acum, dragi colegi, cand intindeti mana dupa plic, uitati-va in ochii celui din fata” 20961Dacă ar exista o Academie de anti-designeri, acestea ar fi cele 19 proiecte ale lor 34714 cele mai scumpe greșeli făcute vreodată în istorie 2115Principele Nicolae a recunoscut după 3 ani că are o fiică. Nepotul regelui a admis testul de parternitate 159Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu..... 20
SuperClipuri.com 2022