SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeia adoptă un câine bătrân din adăpost – apoi îşi dă seama că patrupedul arată şi se comportă neaşteptat de familiar
Pentru majoritatea oamenilor, un animal de companie care le-a bucurat copilăria va avea un loc special în inima lor pentru tot restul vieţii. Relaţia dintre o persoană şi animalul de companie este una specială, mai ales atunci când cei doi cresc împreună de mici.

Acesta este şi cazul lui Nicole Grimes, care a avut un căţeluş numit Chloe când era mai tânără. Circumstanţele nefericite i-au despărţit pe cei doi timp de opt ani, dar s-au reunit recent şi sunt atât de entuziasmaţi de şansa de a fi din nou împreună.

Când Grimes şi Chloe s-au întâlnit pentru prima dată, fetiţa avea doar 10 ani, iar Chloe era încă un pui. rimes era unicul copil al familiei când a primit-o pe Chloe, un mix de Pudel cu Pomernian. Bunica ei, Jane Cecil, a fost cea care a decis că fetiţa are nevoie de un tovarăş de joacă. Cele două prietene s-au bucurat nespus să-şi petreacă timpul împreună, aşa cum se întâmplă în cazul multor copii în relaţia cu animalele de companie. Chloe îi dădea mulţi pupici lui Grimes, iar cele două bune prietene erau de nedespărţit.

Clipele lor fericite s-au încheiat când Grimes a împlinit vârsta de 14 ani. Tatăl ei, Mark Bush, a început să lucreze de acasă şi nu putea să se concentreze cu Chloe în casă din cauza scheunatului ei. Potrivit lui Grimes, tatăl său a avertizat-o că va trebui să o ducă pe Chloe într-un adăpost deoarece era prea deranjantă.

Într-o zi, Grimes şi-a văzut tatăl însoţit de Chloe venind să o ia de la şcoală şi a ştiut că era ziua în care o va preda la adăpost. Bărbatul a dus-o la Animal Humane Society din zona Washington-ului şi din acel moment fata nu a mai ştiut ce s-a întâmplat cu prietena ei cea mai bună. În ciuda acestui fapt, Chloe a rămas pentru totdeauna în memoria lui Grimes, mai ales ziua de 26 octombrie, aniversarea ei. Grimes s-a întrebat deseori ce s-a întâmplat cu Chloe, dar a decis că e mai bine să nu ştie.
O dată chiar a sunat la Animal Humane Society, însă personalul de acolo nu a putut să-i ofere nicio informaţie.

În cele din urmă, Grimes s-a căsătorit şi acum are şi un copil. Ea şi soţul ei ştiau că au nevoie de un câine pentru a-şi completa familia, iar Grimes s-a oferit cu mult entuziasm în găsirea patrupedului potrivit. Voia ca fiica ei să aibă parte de o relaţie de prietenie cu un câine asemeni ei cu Chloe.

Grimes şi soţul ei s-au gândit iniţial să adopte un pui. La urma urmei, Chloe era doar căţel când ea şi Grimes s-au întâlnit pentru prima dată. Au renunţat la această idee când Grimes a văzut o postare pe Facebook despre un câine bătrân care aştepta cu nerăbdare să fie adoptat. Grimes a văzut că patrupedul arăta familiar şi că are acelaşi nume ca fostul său animal de companie. A crezut că este doar o coincidenţă – fără să ia în considerare faptul că ar putea fi chiar Chloe, buna ei prietenă din copilărie.

Când Grimes a întâlnit-o din nou pe Chloe, aceasta a afişat o bucurie de nestăvilit. Ea a alergat direct spre Grimes şi a început să-i ofere pupici. Grimes avea un sentiment ciudat, dar parcă nu-i venea să creadă că e vorba de animalul ei de companie din copilărie. Pe parcursul primei zile însă, Chloe a început să arate şi mai multe trăsături care îi aminteau lui Grimes de primul ei câine.

Chloe continua să o îmbrăţişeze pe Grimes şi să îşi manifeste entuziasmul cu privire la „întâlnirea” lor. Având în faţa ochilor tabloul complet, Grimes a început să se întrebe dacă animalul ei din copilărie a găsit cumva o cale să îşi reîntâlnească prima stăpână. Părea o idee imposibilă că cele două se vor reuni după aproximativ opt ani. Potrivit lui Grimes, toată lumea credea că era nebună şi că acea căţeluşă nu putea fi tocmai Chloe.

Apoi, Michelle Bush – mama lui Grimes – şi-a adus aminte că Chloe fusese microcipată când era mică. Michelle l-a contactat pe fostul medic veterinar pentru a obţine numărul de identificare de la microcipul lui Chloe. Apoi, au dus-o pe Chloe la un cabinet pentru o scanare. Spre surpriza tuturor, cu excepţia lui Chloe şi a lui Grimes, cifrele s-au potrivit exact. Aveau acum dovada incontestabilă că această căţeluşă era aceeaşi Chloe de acum câţiva ani.

Grimes a fost copleşită de bucurie şi s-a referit la această experienţă ca fiind „cel mai frumos moment din viaţa ei”. Ea era convinsă că nu-şi va mai vedea niciodată câinele din copilărie.

Un cuplu mai în vârstă a adoptat-o pe Chloe imediat după ce a fost abandonată la adăpost. A fost fericită în noua ei familie ani buni, dar din nefericire bătrânii au murit. A urmat o altă adopţie din partea unei noi familii, dar în cele din urmă aceştia şi-au dat seama că nu o pot ţine.

Tot răul spre bine, deoarece toate aceste întâmplări au adus-o pe Chloe în braţele primei sale stăpâne.

sursa: www.livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tabula Traiana, un monument unic in lume de care foarte putina lume stie!! 364O lingurita de ulei de masline pe stomacul gol iti poate salva viata.. Vezi cum ! 10094

10 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 415Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19 616 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 191Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 145O bătrână din Brescia i-a făcut cadou casa îngrijitoarei românce, singura care a rămas cu ea după ce nepoţii au abandonat-o 14253S-a intors acasa dupa 3 saptamani de absenta. Priviti reactia calului cand o vede!Incredibil 243457 modalități prin care sa opriti iubirea pe care o consumati pe cineva care nu va iubeste 114816 fete care ne-au arătat ce se poate ascunde în spatele unei fotografii perfecte 624
SuperClipuri.com 2022