SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Baiatul de 15 ani a venit acasa cu cheile de la o masina foarte scumpa, a zis ca o vecina i-a vandut un Porsche pentru 50 de lei
Dupa ce un baiat de numai 15 ani a venit acasa cu un Porsche luxos, parintii lui au inceput sa tipe si sa urle: ,,De unde ai luat masina?!”

Baiatul a raspuns foarte calm: ,,Am cumparat-o azi”.
,,Cu ce bani? Un Porsche costa sute de mii de dolari”
,,Pai”, raspunde baiatul, ,,pe mine masina asta m-a costat doar 15 dolari”.

Parintii, auzind asta, au inceput sa o ia razna. ,,Cine ti-ar vinde tie o asa masina pentru numai 15 dolari?!”

,,A fost femeia care locuieste mai sus pe aceeasi strada cu noi”, a spus baiatul. ,,Nu mai stiu cum o cheama – tocmai s-a mutat. M-a vazut plimbandu-ma cu bicicleta si m-a intrebat daca vreau sa cumpar un Porsche pentru 15 dolari.”

Mama deja nu mai rezista: ,,Oh, Doamne, probabil ca abuzeaza copii. Cine stie ce va mai face in continuare. Terry, trebuie sa te duci pana acolo si sa afli ce se intampla!”
Asa ca tatal copilului s-a dus la casa femeii si a gasit-o in gradina, calma, plantand flori. S-a prezentat drept tatal copilului caruia i-a dat masina si a intrebat-o de ce a facut asa ceva.

Ea a zis: ,,In acesta dimineata am primit un telefon de la sotul meu. Credeam ca e intr-o calatorie de afaceri, dar am aflat de la un prieten ca a fugit in Hawaii cu secretara lui si nu prea are de gand sa se mai intoarca. La telefon sotul meu zicea ca a ramas fara bani si ca ar trebui sa ii vand masina si sa ii trimit banii. Si asa am facut”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de tunsori extrem de amuzante pe care nu le vei putea uita niciodată 17122 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 8920

Dupa noua ani de casatorie cu Catalin Maruta, ANDRA a facut ANUNTTUL cu lacrimi de fericire in ochi: "Am..." - VIDEO 8459218 Obiecte de design care au reusit sa ne lase fara cuvinte la prima vedere 702Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor. 74825 de Oamenii care au devenit foarte atractivi când au inceput sa lucreze la aspectul lor 187530 de fotografii rare pe care nu le veți vedea nicioddata în cărțile de istorie 414319 oameni care vin de pe altă planetă (dar ce planetă ar putea fi?) 44128 de fotografii istorice pe care probabil le veți vedea pentru prima dată 519915 actori ai tineretilor noastre pe care abia dacă ii mai recunoaștem astăzi 4428
SuperClipuri.com 2022