SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!
Bunică în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!

Se întâmplă adesea ca un agent imobiliar lipsit de scrupule, isi foloseste toate metodele într-un mod fraudulos pentru a vinde un „bun“ , in cazul nostru un apartament . Acesta nu expune pozele originale pe site-ul web. Si cand un potential cumparator vrea sa vada apartamentul ramane surprins, deoarece pozele nu corespund cu realitatea.

Și când bunica, în vârstă de 96 de ani, a venit la biroul agenției imobiliare pentru a-și pune casa la vânzare, angajații agenției erau sceptici față de cererea ei. Când ajunseră la imobil, în fața lor a aparut o locuință veche, deloc remarcabilă. Nu au fost deloc incantati.

Când agentul imobiliar a văzut casa, se pregatea deja sa o refuze pe batranica, insa cand a intrat a ramas cu gura cascata. Si nu, nu din cauza ca era o priveliste urata.

Intrând în casă, s-a trezit într-un hol, în tonuri incredibil de plăcute, de albastru și alb, totul arata ca intr-un palat!

Aici este! Frumusețea incredibilă a anilor cincizeci! Catifea moale, scaune fabuloase și canapele.
În casa bătrânei, totul era spațios și strălucitor, iar toate obiectele erau impresionante.
În bucătărie, culorile de roz pal au fost erau potrivite pentru un apetit plăcut.

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum să închei o dispută în mai puțin de un minut 126Scrisoare deschisă către medici: Daca astăzi v-ar lua foc casa cum v-ati simti daca pompierul ar astepta “Plicul” stand cu cisterna plina langa flăcările care va mistuie 25075

10 femei uimitoare din istoria științei care au schimbat lumea 212(VIDEO) Un eretic episcop armean sustine ca Lumina Sfanta de la Ierusalim este aprins de la o candela 18Cele mai Strasnice Cutremure din Istoria Omenirii filmate de martori.. vezi VIDEO 11582Un miliardar elvețian a donat un miliard de dolari, pentru a salva planeta 2693029 de fotografii care ne arată adevăratul sens al prieteniei 301O bătrână din Brescia i-a făcut cadou casa îngrijitoarei românce, singura care a rămas cu ea după ce nepoţii au abandonat-o 14254"MOCĂNIȚA ÎN POVESTEA IERNII!” Clipul care a uimit intreaga lume si a prezentat istoria unui tren pe care toti il stiu!!! 129Kim Jong-un, a MURIT! Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean a decedat.  3888
SuperClipuri.com 2023