SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Miscarile lor magnifice au lasat publicul fara cuvinte! Acestia au luat aurul olimpic!
Patinajul artistic este un sport de iarnă care constă în executarea de elemente specifice precum sărituri, piruete pe o suprafață acoperită de gheață. Cele 4 discipline în care se poate concura la nivel Olimpic sunt proba de individual masculin, individual feminin, perechi și dans pe gheață. Disciplinele non-olimpice includ patinajul sincronizat.

În competițiile de seniori, patinatorii execută de regulă două programe: programul scurt și programul liber care, depinzând de disciplină, pot include elemente precum piruete, sărituri, pași, ridicări, sărituri aruncate, „spirala morții”, secvențe de pași.

Patinatorii concurează la diferite niveluri, novice, junior și senior, în competiții locale, naționale sau internaționale. Uniunea Internațională de Patinaj reglementează arbitrarea patinajului artistic la nivel internațional și desfășurarea competițiilor. Competițiile includ Jocurile Olimpice de iarnă, Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, Campionatul „Patru Comtinente”, evenimente de Grand Prix.

Cuplul rus Tatiana Volosozhar și Maxim Trankov a uimit publicul în 2013, cu un an înainte de aurul olimpic de la Soci și puteți vedea de ce au dominat fiecare eveniment la care au participat. Chimia între ei este captivantă, iar atletismul și grația pură au impresionat publicul.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 1139Ce înseamnă când, ceea ce visezi se întâmplă în realitate? 480

20 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 162Cât de important este să-ți masezi tălpile înainte de culcare 130315 lucruri drăguțe pe care toate cuplurile le fac, dar pe care nu le-ar spune nimănui 72120 de fotografii care dovedesc ca unghiurile sunt totul 84314 trucuri vestimentare strălucitoare pe care orice femeie trebuie sa le stie 3718 Semne că trupul tău plânge dupa ajutor 261915 persoane a căror creativitate a depasit cu mult limitele imaginatiei 854 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 17968
SuperClipuri.com 2022