SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!!
Psihologul și câștigătorul Premiului Nobel, Roger W. Sperry, a constatat că cele două emisfere ale creierului – în stânga și în dreapta – funcționează diferit, iar modul în care credeți că depinde de care dintre laturi este dominantă. Pe baza cercetărilor sale, există numeroase teste care pot determina procesul dvs. de gândire și trăsăturile de personalitate.

La  Bright Side, am evaluat multe dintre aceste teste și am venit cu cele mai bune rezultate pentru a vă ajuta să intrigi. Luați acest test și cunoașteți ceva mai mult despre dumneavoastră.

Emisfera stângă a creierului este mai activă decât cea dreaptă. Sunteți o persoană analitică, foarte orientată spre obiective și organizată. Când te confrunți cu o problemă, tind să fii logic, calculat și obiectiv.

Cu toate acestea, uneori, pentru că știți că decizia pe care ați făcut-o a fost făcută după o mulțime de gândire, aveți tendința de a fi adamant. Deci, este recomandabil să auziți opinia altora și să o luați în considerare. Amintiți-vă că o mică umilință merge mult.

Trăsăturile tale de personalitate:

Emisfera dreaptă a creierului este mai activă. Sunteți o persoană creativă plină de idei inovatoare. Când vă confruntați cu o problemă, vă bazați mai mult pe intuiția dvs. (care, deseori, nu este corectă) decât pe gândirea critică.

Știi foarte bine că fiecare pas pe care-l iei în viața ta este o lecție pentru tine și că chiar și pierderea este un pas spre atingerea scopurilor tale. Pentru voi, călătoria este mai importantă decât obiectivul. Din moment ce sunteți un visător, vă pierdeți adesea în propria dvs. zonă de vis. Este esențial să obțineți o verificare a realității din când în când și să acordați o atenție mai mare lumii din jurul vostru.

Trăsăturile tale de personalitate:

Amintiți-vă că cele două emisfere ale creierului nu funcționează în mod izolat, ci lucrează împreună și se completează reciproc. Deci, în timp ce se pare că posedă mai multe trăsături identificabile cu una din emisfere, cu siguranță veți avea și trăsături din cealaltă emisferă.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 Traditii din diferite tari care au surprins intreaga lume 537417 reclame uimitoare unde creatorii ne citesc gândurile 402

Copiii care ajută de mici la treburile casnice, au sanse mai mari să fie oameni de succes ca adulţi, susţin cercetătorii 20318 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 2536„Ochii“ din cer: 25 de imagini din satelit care îți vor schimba felul în care vezi lumea 674Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone 1006Ce pierdem atunci când suntem oameni buni? Nu pierdem nimic! – “Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.” 804 tipuri de tacamuri toxice pe care cu totii le folosim si ce alternative sanatoase avem 106719 oameni care au incercat să-și facă un selfie cool insa au ajuns de rasul internetului 43327 de designeri care au avut un singur lucru de facut insa au esuat lamentabil 163
SuperClipuri.com 2021