SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motivul pentru care Mircea Radu tine post de 12 ani
Mircea Radu, pe care telespectatorii il vor revedea cu o noua emisiune, “Ie, Romanie”, tine toate posturile de peste an. Iar faptul ca in aceasta perioada cutreiera tara in lung si-n lat cu noua sa caravana, in cautare de fete frumoase si talente autentice, nu-l impiedica sa respecte si sa urmeze postul Pastelui care abia a inceput.

“Tin post de 12 ani, din 2006. Imi amintesc cum, la ultima deplasare cu caravana “Din dragoste”, in Italia, pentru ca se nimerise tot in postul Pastelui, mancarea mea de baza era paine cu rosii uscate si masline. O bunatate! Nu mi-este greu sa tin postul deloc. Si iti mai zic ceva. Eu, care sunt un mare gurmand si mancator de carne, cand intru in post nu ma mai tenteaza nimic. Poti manca langa mine cea mai minunata pastramioara din lume. Nu ma intereseaza absolut deloc”, spune prezentatorul show-ului “Ie, Romanie”.

Mircea a inceput sa tina post fara vreun motiv anume sau fara sa-si faca vreo ambitie din asta. Un oarecare factor declansator a existat insa. Un caz pe care l-a prezentat chiar la “Din dragoste”, emisiunea a carui gazda a fost vreme de multi ani. O bunica a venit la emisiune sa-i faca o declaratie de dragoste propriului nepot. Copilul capatase o boala cu o evolutie rapida si un deznodamant previzibil si nefericit.

Pe acel copil, bunica il ducea frecvent la manastire. Intr-una din zile, baietelul i-a promis lui Dumnezeu ca daca il scapa de boala, el se va duce in fiecare duminicã la Sfanta Liturghie, iar cand va fi mare se va face preot. Dupa patru ani de la diagnosticare, cand si-a repetat analizele, copilul numai avea nimic. Mircea Radu a prezentat cazul atunci la “Din dragoste”, iar locul in care bunica i-a facut declaratia nepotului ei a avut loc la Manastirea Bujoreni, din judetul Vaslui.

“Pentru ca mai era doar o saptamana pana sa inceapa postul Pastelui, m-am interesat atunci, la manastire, ce presupune asta. Dupa ce am aflat, mi-am zis ca n-ar fi rau deloc sa incerc sa-l tin si eu. De atunci, il tin in fiecare an”, spune prezentatorul show-ului “Ie, Romanie”, de la Antena 1.

sursa: libertatea

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arată uniformele școlare obligatorii în 15 țări diferite 573Cât de ușor poți albi sutienul și orice alte haine de culoare albă 6058

12 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 9854Vă îndoiați de existența lui? 7 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape 30532 de ilustrații care ne prezinta realitatea cruda din societatea modernă 1479 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 140313 trucuri minunate care va vor face viata mult mai simpla 1970Toti au Ramas fara cuvinte cand au aparut acesti Barbati la aceasta NUNTA.. Ei au pregatit cel mai tare SPECTACOL - VIDEO 94917Ce este boala pilonidală care tinde să afecteze tinerii și cum poți scăpa de ea 16Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț 11927
SuperClipuri.com 2020