SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O cometă va lumina cerul în Ajunul Crăciunului! Coincidență sau istoria se repetă?
Când te gândești la un astfel de eveniment într-un context istoric, nu îți poți aduce aminte decât povestea nașterii lui Iisus, care a fost marcată de o stea pe cer.

Această poveste se găsește în Biblie și s-a crezut că este o simplă legendă. Cu toate acestea, pentru că istoria se repetă la o perioadă de timp, cometa 46 / p Wirtanen va fi vizibilă pe cer, chiar în Ajunul Crăciunului.
Cometa masivă, cu un diametru mai mare de un kilometru, nu va afecta Pământul, dar va oferi un spectacol grandios.

Vorbind despre o cometă, astronomul Joseph Rao a spus că cometa va fi vizibilă pe cerul de noapte , totuși, oricine încearcă să o observe, trebuie să știe că va fi extrem de dificil să o repereze, pentru că se află la o distanță considerabilă de Terra.

Mai mult de atât, există poluarea care afectează vizibilitatea cometei. Însă, cei care dețin instrumentele necesare și cunosc poziționarea astrelor, cometa poate fi reperată cu succes.
Bineînțeles că apariția acestei comete pe cerul dinaintea Crăciunului ne poate duce cu gândul la diferite teorii conspiraționiste.

Nu putem să nu ne gândim, dacă în urmă cu 2000 de ani, o lumină puternică a marcat nașterea lui Iisus, de data aceasta ar putea să se întâmple un eveniment important.

Speculații și legături se pot face multe, însă, cu certitudine, putem spune, că această cometă se află la o distanță considerabilă de Terra și va lumina cerul în apropierea unei sărbători importante.

Cometa 46 / p Wirtanen a fost descoperită fotografic pe 17 ianuarie 1948 de către astronomul american Carl A. Wirtanen .

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cetatea Feldioara. Noua atractie a Brasovului isi deschide portile la 1 iulie 93De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto 124

10 trucuri care te vor ajuta sa iti revii atunci când te simți epuizat 10520 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 39337 reguli personale de igienă pe care le încălcăm în fiecare zi 75915 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă cu doar o singură poveste 825Un băieţel de 4 ani dezvăluie secretul tatălui său la grădiniţă – Imediat educatoarea pune mâna pe telefon şi cere explicaţii 3846Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 88210 versiuni din viața reală a personajelor de desene animate celebre 27A primit de la sot acest mesaj scurt: “Draga mea sotie… Sunt cu secretara mea la hotel, ma intorc repede” 1964
SuperClipuri.com 2022