SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cele 9 neveste ale conducătorilor din Orientul Mijlociu: cum arată și cine sunt
Astăzi, femeile frumoase din Est nu sunt toate ascunse în spatele straturilor de îmbrăcăminte religioasă. Multe dintre ele impresionează prin stilul lor, aspectul izbitor și pozițiile sociale active.

Rania Al-Abdullah

Ea este regina Iordaniei, soția regelui Abdullah al II-lea și mama moștenitorului tronului, Hussein. Rania este un utilizator activ al Instagram care luptă pentru drepturile femeii în Orientul Mijlociu și preferă înlocuirea hainelor tradiționale. Regina însăși adoră îmbrăcămintea lui Giorgio Armani și chiar a fost fotografiată de reviste de modă.

Ameera Al-Taweel

Această prințesă din Arabia Saudită vorbește deschis în favoarea reformei în țara ei . Ea arată prin exemplul ei că poate și ar trebui să trăiască în funcție de ceea ce vrea inima ei. Ameera a studiat în SUA, conduce o mașină și chiar a divorțat de soțul sau. Acum conduce fondul de caritate „Filantropii alwaleed”.

Deena Abdulaziz al Saud

Cea mai elegantă prințesă a lumii islamice deține buticuri de modă în capitalele Arabiei Saudite și Qatar. În 2016, Deena a devenit redactor-șef al Vogue Arabia . În plus față de dragostea ei pentru industria modei, printesa adoră, de asemenea, petrecerea timpului cu familia și creșterea celor 3 copii.

Moza Nasser

Ea este a doua soție a fostului emir din Qatar și mama noului conducător al țării. De asemenea, este șeful Fundației pentru Educație, Știință și Dezvoltare Socială din Qatar și ambasador al UNESCO. Ea favorizează un mediu liber și visează să transforme Qatarul într-un concurent pentru Silicon Valley.

Haya Hussein

Sora actualului rege al Iordaniei, ea este de asemenea soția lui Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, domnitorul actual al Dubaiului. A studiat la Oxford și acum se angajează în activități de caritate. Ea este, de asemenea, ambasadorul ONU pentru pace .

Lalla Salma

Soția regelui Mohammed al VI-lea din Maroc, această frumoasă doamnă cu părul roșcat este prima soție a unui conducător marocan care dezvăluie public ceea ce arată. Se poate lăuda, de asemenea, de a avea o diplomă în ingineria sistemelor informatice.

Fathima Kulsum Zohar

Alegand să adere la tradiție , Regina Arabiei Saudite preferă să-și păstreze secretul vieții personale. Ea apare rar în public, dar de ceva timp are o pagină Facebook , unde posteaza destul de des.

Maitha Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Fiica lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, domnitorul Dubaiului, această femeie tânără iubește sportul și este căpitanul echipei naționale a karatei UEA . Se poate lauda atât cu realizări sportive impresionante, cât și cu numeroși fani.

Dana Al Khalifa

Această prințesă este obsedată de modă. Dana scrie un blog, The Overdressed și este, de asemenea, o adevărată stea a Instagramului . Îndrăzneala ei este o inspirație pentru mii de fete din întreaga lume, reamintindu-le că pot fi ele însele.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cezar Ouatu a ridicat juriul de la X factor U.K in picoare cu reprezentatia sa!! 86"Te voi iubi liniștit, dintr-un loc în care cuvintele nu sunt necesare" 60

Numai in ROMANIA poti sa vezi astfel de IMAGINI! Ma doare BURTA de cat am RAS! 1659520 de ustensile pentru bucătărie care va sunt de mare folos 611Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 910+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația 913435 de fotografii care ne arata ca designerii clar au si zile mai putin inspirate 31798 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 1971Putine lume are curaj sa meargă pe ele! Acestea sunt cu siguranța cele mai înfricoșătoare cai ferate din lume ! 15610 fotografii care pot speria pe oricine 337
SuperClipuri.com 2022