SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Doar oamenii din clasa mijlocie irosesc bani pe 5 lucruri pe care cei bogați nu le cumpără!
Mulți oameni nu știu să cum să cheltuiască corect banii, așa că mereu să plâng că nu le ajung resurse financiare. Când cumpărăm ceva, nu plătim în bani, dar cu timpul pe care l-am irosit și în care puteam face bani.

„Cheltuielile neeconomicoase” sunt cea mai mare greșeală care o fac oamenii mai puțin avuți. Oamenii bogați nu fac niciodată cumpărături „greșite”, la ei tot este calculat și gândit înainte ca să dea bani pe ceva. Vedeți mai jos cinci lucruri în care oamenii bogați investesc puțini bani, în comparație cu cei din clasa de mijloc.

1.Cadouri copiilor

Copiii celor mai bogați oameni din lume nu se deosebesc de semenii lor. Desigur, nu luăm în considerare oameni din straturile criminale care aruncă cu bani în dreapta și în stânga. Oamenii care au lucrat zi și noapte pentru bunăstarea lor, își învață și copiii să muncească pentru lucrul dorit.

2.Gadget-uri

O persoană bogată nu își va cumpăra niciodată cel mai nou model al unui telefon, doar pentru că este popular. Pentru oamenii de afaceri – calitatea, viteza și confortul sunt importante, nu marca. Desigur, ei își cumpără gadget-uri scumpe, dar ei nu urmăresc deloc moda. Mulți dintre cei care se consideră că trăiesc bine, vor economisi pe altceva, vor împrumuta de la prieteni sau vor lua un credit doar pentru ca să fie în pas cu moda.

3.Localuri scumpe

Da, oamenii bogați merg la restaurante scumpe, dar aceasta este fie o întâlnire de afaceri, fie o sărbătoare. Majoritatea oamenilor bogați își angajează un bucătar care le va pregăti mâncarea gustoasă și sănătoasă zilnic.

Pentru mulți din clasa de mijloc, mersul în localuri scumpe este o modă unde cheltuiesc o grămadă de bani pentru ei și pentru prietenii lor.

4.Haine

Nu vă cumpărați o grămadă de rochii și de pantofi, mai ales că moda mereu se schimbă. Purtați doar ceea ce vă place cu adevărat. Uitați-vă la miliardari – se îmbracă foarte simplu. Trebuie să înțelegeți clar ce și unde să purtați, mai ales dacă portofelul este deja gol. Același lucru este valabil și pentru bijuterii.

5.Case

Mulți oameni consideră că este necesar să își construiască cel puțin o casă astfel încât să o lase moștenire copiilor. De cele mai multe ori, oamenii din clasa de mijloc își construiesc sau își cumpără o locuință luând credite și împrumutând, cheltuiesc o mulțime de bani, timp și efort.

Este irațional să vă mutați într-o casă mare dacă aveți venituri modeste. O astfel de casă trebuie menținută și întreținută. Este mai bine să trăiești într-o locuință mică și să investești banii în afaceri, călătorii, educație și sănătate.

Urmăriți-vă cheltuielile și nu investiți banii în lucrurile care vă oferă beneficii pe termen scurt.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Știința confirmă – câinii pot recunoaște o persoană rea 319Problema simpla care da batai de cap adultilor. Unde SE INCURCA cei care gresesc raspunsul? 869

Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 259149Cele mai rare automobile Dacia. 12 modele care nu stiai ca au existat. Puţini le cunosc şi chiar mai puţini le-au văzut pe viu 790Mituri despre Karmă 5618 tatuaje care au reusit sa transforme cicatricile în opere de artă 1362Cum mananci, asa traiesti – Cele 12 reguli de aur ale alimentatiei 880820 de fotografii care par a fi de pe o altă planetă 2369Cele 10 cele mai scumpe materiale din lume. Aurul nu intra in acest top, insa cornul Rinocerului da. 177315 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 3287
SuperClipuri.com 2020