SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii
Este cunoscut faptul ca barbatii sunt, din fire, ceva mai neglijenti decat femeile. Chiar si atunci cand vine vorba despre siguranta lor.

De multe ori, excluzand situatiile in care au ghinion, din dorinta de a se afirma drept niste masculi feroce, barbatii apeleaza la modalitati cel putin gresite, daca nu chiar idioate, prin care sa atraga atentia sau sa rezolve anumite probleme.

Hai sa vedem cateva situatii care ii fac pe unii sa afirme cu tarie ca exista o explicatie logica pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii!

De exemplu, imaginea de mai jos poate fi considerata o situatie in care barbatul a avut ghinion.

Dar daca ne gandim ca i-a dat fiului sau un arc cu sageti cu varf metalic, deja intram in cealalta categorie.

Iti imaginezi o femeie in aceasta situatie?

Ce s-ar putea intampla daca lovesti in acest mod un proiectil?
Serios, doar n-o sa explodeze sau ceva!

Importanta este prezenta castii de protectie!
Ce conteaza ca o caramida i-ar putea crapa capatana?

S-ar putea sa fie vorba despre niste calcule gresite

Pare ca stie ce face…

Vrei sa spui ca geamul s-ar putea roti spre exterior? Sau sticla s-ar putea sparge? Ia-ti gandul, tinere, nu se poate asa ceva!

La fel, acesti turturi uriasi nu s-ar putea rupe si nici nu i-ar strapunge teasta acestui tip. Nu.

Iar daca unul dintre acesti baieti ar face o miscare gresita, sau ar cadea, cu siguranta nu si-ar rupe gatul.

Unui electrician adevarat nu-i este frica sa stea cu picioarele in apa atunci cand lucreaza cu mana goala la sursa. Doar fricosii se protejeaza!

Citeste continuarea

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Mudre importante care pot aduce beneficii de sănătate uimitoare. 697Radu e cel mai destept copil din Romania! Are 5 ani, un IQ de 149 si este cu adevarat un geniu! Lumea este uimita! 127

6 reguli de bază privind eticheta pe care cei mai mulți dintre noi continuăm să le încălcăm 126Cum iti afeacteaza modul in care dormi sanatatea 3018 fotografii amuzante, în spatele cărora este o poveste 4937Un român a reușit să schimbe o bancnotă de 1.000 de lei, în Germania. A primit în schimbul ei 200 de euro 457520 de fotografii amuzante care ne arata cu ce probleme se confrunta oamenii inalti in fiecare zi 527Un gorjean atacă în instanță pensiile speciale și salariile demnitarilor. Se strang semnaturi. Tu vrei sa semnezi? 24375Femeia care își amintește cele 10 reîncarnări (cu dovezi) 345610 semne importante că nu bem suficientă apă 3237
SuperClipuri.com 2022