SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 persoane care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 57217 Fapte științifice extraordinare care par prea nebunești să fie adevărate 203

8 lucruri care se intampla in corpul nostru daca bem zilnic sucuri care contin cofeina 65815 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 6021 de animale unice pe care le poti vedea o singura data in viata 190Aceste animale ne dovedesc ca natura stie cum sa potriveasca pefect lucrurile 69310 secrete ascunse în logo-urile studiourilor de film de la Hollywood 50010 greșeli comune pe care le fac femeile cu lenjeria intima și cum să le evite 9617 oameni care ne demonstreaza ca orice este posibil daca ne dorim cu adevarat 295Toti au Ramas fara cuvinte cand au aparut acesti Barbati la aceasta NUNTA.. Ei au pregatit cel mai tare SPECTACOL - VIDEO 95019
SuperClipuri.com 2021