SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

6 lucruri pe care doar piloții le observă atunci când stau pe scaunele dedicate pasagerilor 545 alimente semi-preparate pe care trebuie sa le evitati pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra 916

Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 376257Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 1140Scrisoarea unui roman plecat peste hotare a emotionat o tara intreaga "Dupa ce ti-ai ingropat parintii, nu mai ai de ce sa te intorci in Romania” 1143BANC: La doctor, cu o problema jenanta 86818 fotografii surprinse in mod accidental care au speriat pe toata lumea 3689Farcas Stefana romanca care la 26 de ani este capitanul unei nave de 30.000 de cai putere!!! 315720 de fotografii care ne arata de ce copii nu ar trebui să rămână singuri 112117 fapte celebre în istorie care s-au intamplat pentru prima data acum mult timp 1291
SuperClipuri.com 2020