SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un barbat din Breaza a mers la magazin sa cumpere paine si a primit amenda 2000 lei. Ce le reproseaza omul politistilor care l-au amendat
In localitatea Breaza, din Prahova, un barbat si sotia sa s-au dus la magazin sa cumpere paine, politia locala l-a amendat pentru ca sotia nu a semnat declaratia.

In urma cu cateva zile, barbatul s-a dus la magazin impreuna cu sotia sa pentru a cumpara paine in Breaza. Sotia si-a scris declaratia fara sa semneze. Barbatul a facut poze si a si filmat.  Dupa ce a filmat si a facut poze, a postat intregul eveniment pe Facebook. El i-a numit „jalnici, complexati si razbunatori.”

IATA MESAJUL INTEGRAL:

„Astazi Politia Locala Breaza mi-a demonstrat ca sunt demni de lipsa de respect, jalnici, complexati si razbunatori.

Am fost „agatat” stand la rand in piata la paine; moment in care doamna politist, mi-a solicitat declaratia. Am intrat am cumparat 5 paini pentru ca suntem 5 acasa si la iesire a venit cu mine 10 metri la masina sa vada declaratia. De aici lucrurile au capatat o turnura jalnica, de bravada politieneasca ce sa finalizat cu 2000ron amenda deoarece sotia mea nu semnase declaratia ei.

A se observa ca politistul care a venit in ajutorul colegei pentru a ne face morala, „lupul moralist”, pe nume

Agent Duica Marius avea, sau mai bine zis nu avea:

1. Cea mai mica urma de respect fata de uniforma pe care o purta .

2. Avea o masca confectionata artizanal dintr-o panza rara.

3. Nu avea manusi si cu mainile goale, a luat actele si declaratia sotiei pentru a le fotografia si intocmi procesul verbal.

4. In acelasi timp avea si cartea de identitate a unei alte persoane in mana. 5. Persoana care se vede in imagine a venit impreuna cu agentul de politie locala Duica, si desi i-am rugat sa stea la distanta au refuzat.

6. Cand agentul Duica Marius a fost intrebat de ce nu are manusi acesta a devenit arogant si zemeflitor si mi-a comunicat ca ne va da amenda pentru ca asa vrea el si pentru ca mi-am permis sa il filmez si sa pun intrebari.

ACEASTA ESTE POLITIA ROMANA!

Acestia sunt oamenii , care lipsiti de caracter cauta „nod in papura” in aceste zile, in loc sa fie alaturi de noi.
In aceste zile, ma rog pentru domnului Duica Marius, pentru ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca fata catre el si sa-l faca mai bun, mai concesiv, mai uman.”, a scris barbatul pe contul sau de Facebook. scrie fabricatinromania

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Măştile din hârtie au ajuns la un preţ de 70 de euro în Milano. Procurorii au declanşat o anchetă de proporţii 41726 de femei care au decis sa faca o schimbare in viata lor si au ajuns de nerecunoscut 429

Toti romanii trebuie sa citeasca acest GHID practic în caz de CUTREMUR! 186Felicitari ! O mai tineti minte pe fetita celei mai batrane mame din Romania ? Iata cum arata azi ELIZA si ce face.. Da, o femeie curajoasa - VIDEO 28003O mamica din public l-a luat pe acest Pusti sa danseze.. Dar stai sa vezi UNDE a pus acesta MANA.. Vezi VIDEO 58912CNPP: Unii beneficiari ai pensiilor speciale nu au contribuit deloc la sistemul de pensii publice 439Deja nu mai arunc bucatile de gresie si faianta ramase! 20 de idei cum le putem reutiliza 60010 Standarde de frumusețe din trecut, despre care nu iti vine sa crezi ca sunt reale 96027 de oameni care au încercat să-și facă munca, dar ceva nu a mers bine 60Scrisoarea unei bătrâne de 83 de ani către cea mai bună prietenă a ei. Ar trebui să o citiți înainte de a fi prea târziu! 605
SuperClipuri.com 2023