SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Lipsa gravitației ucide cancerul, chiar în lipsa oricărui alt tratament.
Rezultatele remarcabile ale studiului efectuat de un grup de cercetători australieni demonstrează că între 80 și 90% dintre celulele maligne au murit după o singură zi în condiții de microgravitație, de notat că și în condițiile lipsei oricărui alt tratament.

Joshua Chou, specialist în ingineria biomedicală la Universitatea de Tehnologie Sydney, conducătorului grupului de cercetare, a declarat că ideea testării comportamentul celulelor canceroase în spațiu i-a venit după ce a condus un alt studiu asupra prevenirii pierderii de țesut osos în spațiu.

”Este imposibil să creăm un tratament tip ”glonț de argint” pentru cancer și asta pentru că această boală diferă în funcție de pacient, iar oamenii reacționează diferit. Însă, vreau să știu dacă au ceva în comun aceste tipuri de cancer. Acesta este motivul pentru care le-am pus încondiții de microgravitație,” a explicat specialistul, citat de DW.

”Am luat patru tipuri diferite de celule canceroase din diferite părți ale corpului – sân, ovare, plămâni și nas – și le-am pus în condiții de microgravitație. Astfel am descoperit că în 24 de ore, 80-90% din aceste celule canceroase au murit,” a spus specialistul.

Pasul următor al acestei concluzii este studierea acestui efect uimitor pe Stația Spațială.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

6 animale care au puteri ce par supranaturale. Meduza roșie, singura fiinţă nemuritoare de pe Pământ 83714 fotografii în care veți vedea mai multe decât ceea ce există cu adevărat 143

Aflati in cea mai grea grupa de la Euro, Nationala U21 reuseste o victorie URIASA 462SCENE SCANDALOASE în biserici: Poliția a luat mascații și s-a dus peste preoți, în timpul slujbelor/ UPDATE: Replica Poliţiei 234Copilul sărac lipit din Firijba Vâlcii, ajuns cercetător la NASA. O țară întreagă a fost impresionată de povestea lui! 1712Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor 70Coronavirusul lovește fără discriminare demnitarii lumii 6724 de soluții hilare la problemele cotidiene cu care ne confruntam 201Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 1630Pentru cei care nu suportă astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ai citit 332
SuperClipuri.com 2020